НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Най-голямата травъл мениджмънт фирма във Великобритания приема BTC

АПР. 16, 2019 17:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-голямата травъл мениджмънт фирма във Великобритания приема BTC

Corporate Traveler, най-голямата фирма за управление на пътувания в Обединеното кралство, сега приема Биткойн (BTC) като средство за плащания, според съобщение за пресата от 15-ти април.


Наскоро обявеното партньорство с компанията за крипто плащания BitPay ще позволи на Corporate Traveler - която предоставя услуги за управление на бизнес пътувания на SME компании - да приема Биткойн. Анди Хегли, генерален мениджър на Corporate traveler за Великобритания каза следното:

Установихме нарастващо търсене от нашите клиенти за възможността за плащане в Биткойн за бизнес пътувания, направени от нашите туристически консултанти. Ние избрахме BitPay да управлява обработката на нашите търговци, защото те улесняват и управляват целия процес на получаване на Биткойн или Биткойн Кеш от клиента и депозиране на пари в нашата сметка. 


Според прессъобщението, Corporate Traveler не се интересува от волатилността на цените на крипто пазарите, тъй като биткойните ще бъдат преобразувани директно в британски лири. BitPay твърдят, че начисляват комисиона от 1% за конвертиране на средствата, за която от туристическата компания казват, че е по-евтина от обработката на кредитни карти.

Други фирми и организации в сферата на туризма започнаха да приемат криптовалути заради потребителското търсене. През март 2018 г., Германският национален съвет по туризма добави, че за плащане на услугите им приема Биткойни други криптовалути.

През август, същата година, правителството на австралийската провинция Куинсланд издаде разрешително на платформата за електронни плащания в TravelbyBit, която имаше за цел да стимулира туризма в Централен Куинсланд чрез продажба на оферти за пътуване с криптовалути.

BitPay, от своя страна, наскоро съобщи, че през миналата година са имали повече от 1 милиард транзакции. Според прессъобщение от януари, фирмата постави нов рекорд по отношение на приходите от транзакционни такси, като разшири услугите си до големи клиенти като Dish Networks, HackerOne и щата Охайо.

На 30-ти януари, BitPay си партнира с Wikimedia Foundation - организация с нестопанска цел, която управлява Wikipedia - така че да може да разшири броя на криптовалутите, които се приемат чрез дарение.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето още колко Биткойн купи MicroStrategy

Майкъл Сейлър, главен изпълнителен директор на компанията за анализ на корпоративни данни MicroStrategy, обяви в понеделник чрез публикация в Twitter и фирмен документ, че фирмата е закупила допълните...
НОЕ. 30, 2021 16:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Големите инвеститори се насочиха към тези 4 криптовалути

“Продуктите за инвестиране в цифрови активи отбелязаха приток от $306 милиона миналата седмица, което предполага продължаващ апетит към цифровите активи.”Както обикновено, BTC поведе всички цифрови ак...
НОЕ. 30, 2021 10:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво трябва да следим при Биткойн?

В нова стратегическа сесия Коуен разглежда това, което той нарича “лента за подкрепа на бичия пазар”, която е комбинация от 20-седмичната проста пълзяща средна (SMA) и 21-седмичната експоненциална пъл...
НОЕ. 29, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор предвижда отскок за Биткойн - ето какво мисли за Етериум

Псевдонимният търговец Smart Contracter каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн дава знаци, че корекцията е почти приключила.“Няма признаци за обръщане ‘все още’, но току-що имахме окончате...
НОЕ. 29, 2021 08:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света