НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите крипто монети, които да следите сега с надежда за висока възвръщаемост на инвестициите: ETFSwap (ETFS), XRP и Polygon (MATIC)

24.05.2024 8:07 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите крипто монети, които да следите сега с надежда за висока възвръщаемост на инвестициите: ETFSwap (ETFS), XRP и Polygon (MATIC)

Откакто 2024 г. беше потвърдена като бича година за криптовалутите, инвеститорите са силно фокусирани върху следващите големи възможности с потенциал за по-големи печалби.

ETFSwap (ETFS) ли е най-добрият избор за инвеститорите в криптовалути през 2024 г. ?

Известна с революционната си платформа за търговия с токенизирани ETF, ETFSwap (ETFS) заема почетната позиция като крипто проект с потенциал за висока възвръщаемост на инвестициите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като токенизацията на реални активи (RWA) се превръща в най-новата тенденция, която набира сила в криптовалутното пространство, откакто финансови институции като BlackRock запалиха искрата, инвеститорите търсят достъп до пазарната й стойност от $7 милиарда, която се очаква да достигне $16 трилиона до 2030 г.

Платформата ETFSwap (ETFS) предоставя достъп до този пазар на стойност трилион долара, тъй като уверено се позиционира с тези водещи институции, предлагайки на инвеститорите възможността да използват огромния капитал, който се влива в пазарите на RWA и ETF, плюс допълнителното предимство за потребителите на платформата да обменят между крипто ETF и множество пазари.

Като платформа за децентрализирани финанси (DeFi), ETFSwap (ETFS) предоставя на потребителите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата търговска услуга, разплащания в реално време и незабавна ликвидност. Също така, всички смарт договори в платформата са проверени, като са преминали през одит от водещата компания за блокчейн сигурност CyberScope.

Ако печеленето на пари от висока възвръщаемост на инвестициите е вашата цел през тази бича серия, тогава наблюдението и стейкинга на родния токен на ETFSwap, ETFS може да са добра идея, за да спечелите потенциално до 87% годишен процент на доходност (APR.
Освен това определено няма да искате да пропуснете опцията за 50Х ливъридж за всички изброени ETF-и и до 10Х ливъридж за всички активи, включително криптовалутите, регистрирани в платформата, тъй като тя ви позволява да увеличите маржовете на печалба до 1,000%.

Понастоящем токените на ETFS могат да бъдат закупени само чрез предварителната им продажба, където те понастоящем се продават на достъпна цена от $0.00854 в етап 1. Очакваното увеличение на цената до $0.01831 обаче създаде повишено търсене от страна на ранните инвеститори, които целят незабавно 100Х увеличение на печалбите до етап 2.

На първия етап от предварителната продажба вече са продадени близо 70 милиона токена. Такъв обем продажби е показателен за доверието на инвеститорите в потенциала за възвръщаемост на инвестициите, която според прогнозите на експертите при стартирането на ETFSwap (ETFS) може да нарасне и до $30.

XRP очаква бум с наближаването на края на съдебното дело на SEC

XRP преживя сложен модел на търговия, въпреки лекия спад в цената, която се колебае на ниво от $0.53, отбелязвайки понижение от 1.21% през последните 24 часа. Наблюдава се нарастващ интерес сред търговците, както се вижда от увеличения обем на търговията с XRP, който скочи с 95% и достигна $2.242 милиона.

Това увеличение може да е резултат от очакването на трейдърите за разрешаване на текущото съдебно дело на SEC срещу Ripple, което се отрази неблагоприятно на пазарните резултати на XRP.

Възможността Ripple (XRP) да плати глоба в размер на $2 милиарда, за да приключи дългогодишното си дело със SEC, намалява възможността за незабавна висока възвръщаемост на инвестициите за инвеститорите, поради което седмата по пазарна капитализация криптовалута изостава от ETFSwap (ETFS).

Polygon (MATIC) изостава от ETFSwap (ETFS)

Метроверигата Polygon (MATIC) е платформа от втори слой, която позволява на разработчиците да създават и внедряват свои собствени блокчейни, съвместими с блокчейн на Ethereum, с едно кликване, както и да дават възможност на други проекти, базирани на Ethereum, да прехвърлят данни и токени помежду си, използвайки страничната верига MATIC.

Само три месеца след като претърпя голямо ребрандиране от Matic Network на Polygon Network, цената на Polygon (MATIC) достигна исторически връх от $2.40 през май 2021 г. Преди скока на цената със 7,000%, който започна през февруари, Polygon (MATIC) остана под $0.04 в продължение на почти две години.

Текущата цена на Polygon (MATIC) обаче е $0.745, което представлява ръст от 0.76% през последните 24 часа. През последната година Polygon (MATIC) е загубила около 15% от стойността си%, което може би го поставя далеч зад ETFSwap (ETFS) като избор на всеки инвеститор за по-голяма възвръщаемост.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS,

Посетете сайта за предварителна продажба на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Ефектът от спада на Solana върху Dogecoin и Furrever Token – трябва ли инвеститорите да се притесняват?Въпреки че по-широкият пазарен спад хвърли сянка върху много активи, перспективите пред Dogecoin и Furrever Token остават устойчиви.

21.06.2024 11:35 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.