НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрата Биткойн алтернатива събра над $4М. Bitcoin BSC се разпродава до уикенда?

септември 22, 2023 19:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрата Биткойн алтернатива събра над $4М. Bitcoin BSC се разпродава до уикенда?

Bitcoin BSC се превърна в една от най-добрите алтернативи на Биткойн, която се е появявала наскоро. Успехът ясно си проличава и в предварителната продажба, като само до момента са инвестирани над $4.3 милиона, а цената в предварителната продажба си остава само $0.99 за токен.

Но когато говорим за Биткойн алтернативи, трябва да сме напълно наясно, че най-популярната криптовалута в света едва ли ще изчезне, даже напротив – може да се окаже скрит ход за целия крипто пазар.

Какво прави Bitcoin BSC толкова популярна инвестиция?

За да се отговори на въпросите на потенциалните инвеститори, трябва да се разгледат причините, заради които Bitcoin BSC е толкова успешен според анализаторите.

Бързо и лесно инвестиране

Bitcoin BSC предлага бърз и необременителен процес на инвестиране, който се основава на удобство и ефективност. Необходим е единствено крипто портфейл, като това означава, че инвеститорите могат да избегнат сложните и времеемки процеси на регистрация в различни сайтове и платформи. Освен това, липсата на нужда от KYC (опознаване на клиента) процедури допълнително опростява процеса и спестява доста време.

Това улесняване на инвестиционния процес е изключително ценно, особено когато става въпрос за проект, който има потенциала да достигне до края на предпродажбите още през уикенда.

Ниска цена

Bitcoin BSC изпъква с една от най-ниските стартови цени сред форковете на Биткойн, като предлага своите токени само за $0.99 на брой. Тази цена не само е атрактивна, но също така е и справедлива, като не подлежи на увеличение по време на предварителната продажба. 

Това означава, че ранните инвеститори имат възможността да купуват токени на стабилна и достъпна цена, без значение дали са научили за проекта в първите дни, или научават днес.

Пасивен доход от криптовалути

Пасивният доход е ключов момент за много крипто инвеститори, и в този контекст, Bitcoin BSC се профилира като един от най-атрактивните избори. Той предлага възможности за стейкинг с доходност много над 100% APY, което го прави изключително привлекателен за тези, търсещи пасивни приходи от своите инвестиции.

Някои инвеститори дори са решили да се откажат от акциите си с дивиденти в полза на Bitcoin BSC, като разпознават потенциала на токена за генериране на по-високи доходи. 

Това подчертава доверието и вярата, че Bitcoin BSC може да предостави стабилен и надежден пасивен доход в дългосрочна перспектива, превръщайки го в топ избор за инвеститори, които искат да максимизират своята печалба в сектора на криптовалутите.

Крипто стейкингът през платформи не е рентабилен – и от Bitcoin BSC знаят това

Крипто стейкингът през различни платформи често не е толкова рентабилен, колкото инвеститорите биха предпочели. От Bitcoin BSC са наясно с този факт и разработват своята стратегия с оглед на подобряване на възвращаемостта на инвестициите. В предишна статия обсъдихме доходността на Етериум и споделихме възгледа си, че една от най-популярните стейкинг криптовалути не би трябвало да предлага само 3-5% доходност на основни токени и до 10% на по-ексклузивни предложения.

С Bitcoin BSC, инвеститорите имат възможността да инвестират директно, без посредници, което води до възможност за значително по-висока доходност – над 120%. Макар да се очква този процент да падне, анализаторите не вярват, че ще спадне под 50-60%. 

Обективно погледнато, те считат, че и други стейкинг монети като Solana и Cardano също могат да предложат сравними нива на доходност, но явно “бариерата” пред инвеститорите се оказва не толкова волатилността на пазара, а пазарните посредници.

Колко ще струва Bitcoin BSC до края на годината?

По-време на изготвяне на статията с прогноза за цената на Bitcoin BSC (вижте скрийншота) обемът на продажби на токена достигна малко под $220,000, като се очакваше ICO-то да приключи до края на октомври или най-късно до средата на ноември. Сега, обаче, очакванията са този процес да е завършен до края на уикенда или до вторник най-късно.

Възможността за значителен ръст е явна, с потенциал за достигане на цени от $5 или дори повече. Новите прогнози сочат към възможни ценови нива между $6.40 и $7.80 до края на годината. 

Това подчертава значителния потенциал за печалба, който Bitcoin BSC може да предложи на инвеститорите, особено на тези, които влизат рано в проекта. Остава да видим дали реалността ще отговори на очакванията, и дали инвеститорите ще могат да се възползват от тези потенциални възможности за печалба.

Как да закупя Bitcoin BSC?

Aко вече се разбрахте защо Bitcoin BSC според мнозина, е истински добра алтернатива на Биткойн и има голям потенциал, то по-долу може да видите как да закупите токена:

  1. Посетете сайта на предварителната продажба
  2. Изберете сумата, която искате да инвестирате (средната сума на инвестициите вчера е била над $223)
  3. Свържете своя крипто портфейл
  4. Купете $BTCBSC токени
  5. Стейкнете своите токени, за да грабнете максимално големи награди
  6. Заявете своите токени в края на предварителната продажба


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.