НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Над $7,000,000 са били изхарчени за Eth Dapps в последните 24 часа

ОКТ. 29, 2018 20:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Над $7,000,000 са били изхарчени за Eth Dapps в последните 24 часа

Около 11,000 eth циркулира в над 500 активни ethereum dapps през последните 24 часа според DappInsights.


Общо около 11 000 активни потребителя (ежедневно активни потребители, DAU) са извършили около 49 000 транзакции. Големият обем транзакции е отговорен за консумация от порядъка на 14 милиона ethereum gas, само през уикенда.

Има всевъзможни Dapps, вариращи от хазартни игри до подобия на тамагочи. Токените вече намират употреба, както показва класацията на dapp board, която някои виждат като новия CoinMarketCap.


Това е преди да отидат на пазара всичките проекти, които са събрали милиарди миналата година. Като това сега потенциално има експоненциален растежа, ако капацитетът на Етериум го позволява:


Изглежда очевидно, че цената на ETH трябва да се увеличи, след като успешни dapps бъдат пуснати. Но дали е така? Dapps може да изискват плащания, но това обикновено се прави с помощта на специални монети (които не е задължително да бъдат закупени от ETH). ICO-тата използват ETH, обменяйки го за монети, но това не може да доведе до високи цени за ETH, нали?

Не съвсем. Когато се осъществява транзакция на Ethereum мрежата, е нужно да се изразходва ethereum gas за всички изчисления за транзакциите. Тъй като всички тези транзакции и интелигентни договори съществуват в Ethereum блокчейна, ETH е единственият начин да платите за използвания газ за тяхното изпълнение.

Но това може да е твърде малка част от обема в момента. Може би това, което наистина движи цената на ETH са ICO-тата.

Обхватът на dApps е същия като обхвата на всеки език за програмиране. Токените са просто интелигентни договори, които се придържат към общите функции, които ви позволяват да взаимодействате с тях като такива.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Анализатор предвижда 120% скок за Polkadot (DOT)

Polkadot е оперативно съвместима блокчейн платформа. Неговият роден актив, DOT, се търгува на $35. към момента на публикуване и е нараснал с 30% за седмицата, според данни от CoinMarketCap.Коуен казва...
СЕП. 16, 2021 22:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света