НАЧАЛО Алткойни Биткойн

На какво се дължи спада на Биткойн?

АПР. 18, 2021 16:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 На какво се дължи спада на Биткойн?

Биткойн падна до минимуми от $52,000 на 18-ти април в своевременно напомняне за това как ценовите действия често следват хешрейта.

 

Графиките показват брутален час за биковете рано в неделя, като BTC премина от 59,000 на 52,000 долара за минути.

 

Загубил подкрепата на $60,000 по-рано през уикенда, BTC / USD все още беше доста стабилен преди спада, който ликвидира позиции на стойност почти $10 милиарда през последните 24 часа.

 

В последствие анализаторите посочиха две събития като потенциални причини: срив на хеш-рейта и слухове от неназовани източници, че регулаторите на Съединените щати са на път да таксуват неназовани “финансови институции” с пране на пари, свързано с крипто.

 

Хеш-рейтът - оценка на изчислителната мощност, посветена на мрежата от копачите - се срина почти наполовина, според някои оценки. Това се дължи на масово прекъсване в китайската провинция Синцзян, дом на голям брой миньори, започнало преди два дни.

 

Цената следва хеш-рейта" изглежда продължава да важи.

 

Цената и хеш-рейтът винаги са били корелирани”, аргументира се статистикът Willy Woo, посочвайки подобно събитие от ноември 2017 г.

 

Woo добави, че както тогава, въздействието върху ценовите действия е временно и че хеш-рейтът междувременно вече е “почти напълно възстановен”.

 

Съоснователят на Coin Metrics Ник Картър също не беше обезпокоен, когато започнаха проблемите със Синцзян, като прогнозира, че медийният интерес към събитието ще бъде значителен.

 

Ако прекъсването продължи 3 седмици, тогава Биткойн ще има исторически голяма корекция на трудността, но мисля, че това е малко вероятно - или мрежата се връща онлайн, или миньорите ще преместят хардуера си”, каза той като част от дискусията в социалните медии в събота.

 

Трудността на BTC намалява, когато миньорите излязат от мрежата, но според последните оценки следващата му корекция ще отчете умерен спад от 1.8%.

 

Междувременно друга тема, за която се твърди, че разтърсва пазара, изглежда е един туит относно съдебните действия в САЩ, както отразихме по-рано днес. Новината не е потвърдена и по всяка вероятност е фалшива.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Free Bitcoin АПР. 18, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933 Крипто Маниак АПР. 18, 2021 Как да печелим от дигиталното злато - криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM maik71 АПР. 18, 2021 Който наблюдава от близо криптовалутие би обърнал внимание, че спадът не е само при Биткойн.Почти всички водещи криптовалути също претърпяха срив с доста проценти надолу. Jaro АПР. 18, 2021 Ако искаш да печелиш Безплатно биткойн влез през този линк https://freebitco.in/?r=41549837 направи си регистрация.Трябва да си последователен и да следиш сайта ежедневно.Аз лично направих добри пари за определено време.
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Марк Кюбан отговаря на Илон Мъск - застава на страната на Биткойн

Той каза на своите 8,4 милиона последователи в Twitter, че като запас от стойност, BTC всъщност е по-добра екологична алтернатива на златото. Кюбан също твърди, че най-големият крипто актив по пазарна...
МАЙ. 15, 2021 18:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко Биткойн притежава Майк Новограц?

В интервю за New York Magazine от Intelligencer, публикувано днес, Новограц каза, че макар да е имал приблизително 30% от нетната си стойност в крипто, започвайки от бичия пазар от 2017 г., неотдавнаш...
МАЙ. 14, 2021 16:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Възможно е Facebook и други подобни компании да се насочат към Биткойн

Той също така вярва, че финансовите институции все още преследват най-голямата криптовалута в света и активно я купуват чрез Coinbase.Facebook и други подобни може да започнат да купуват BTC, Зукърбър...
МАЙ. 14, 2021 10:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Един от най-големите музикални фестивали започва да приема Биткойн за покупка на билети

Просто трябва да изберете опцията "Плащане с Биткойн" на уебсайта на Exit и да сканирате QR код, за да извършите транзакция.Exit се счита за едно от най-големите музикални събития в света заедно с бри...
МАЙ. 14, 2021 13:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света