НАЧАЛО Други

Мъж се самоуби след загубата на значително количество Биткойн

ЮНИ. 11, 2019 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Мъж се самоуби след загубата на значително количество Биткойн

Китайски бизнесмен се самоуби, защото загуби 2000 BTC, заради това, че е опитал да шортне биткойн със 100x ливъридж.


42-годишният Хуй И, главен изпълнителен директор на BTE.TOP, почина на 5 юни.

Хуй е заподозрян в присвояване на 2000 BTC от потребителите на фирмата, за да шортне биткойн със 100x ливъридж, след което губи всички средства.

Китаецът се превърна в известен крипто търговец с няколко точни предсказания, които привлякоха доста последователи.

До този момент няма ясна информация за това как Хуй е починал, но смъртта на главния изпълнителен директор остави клиентите да се чудят защо толкова опитен търговец е заложил всичко на една сделка и какво ще се случи с изгубените им средства.

Фирмата всъщност беше затворена преди повече от месец, което означава, че Хуй търгува със средствата на клиенти, докато компанията всъщност дори не е в експлоатация.

Някои смятат, че главният изпълнителен директор е инсценирал собствената си смърт, като има подозрения, че той е спечелил много преди голямата загуба, което обезмисля самоубийството.

Но по всяка вероятност, Хуй може да е имал финансови затруднения и търговията с парите на клиентите е последния опит да се възстанови.

За съжаление, в криптовалутното пространство, много хора рискуват с ипотеки на недвижимите си имоти, за да търгуват криптовалути с ливъридж, но в повечето случаи това е безуспешно. Голяма част от тези, които търсят богатството за една вечер, остават разочаровани и заринати в дългове. За това трябва да се подхожда изключително внимателно към всяка една инвестиция.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Дали Джеф Безос ще разпали следващия бичи пазар?

Биткойн ентусиасти и крипто инвеститори са в пълно очакване на още един бичи пазар в крипто индустрията, съвсем скоро. Това не е неочаквано, тъй като цената на биткойн и другите алткойни постоянно спа...
ДЕК. 11, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китай е световен лидер по блокчейн проекти

Говори се, че Китай е водещ в света по броя на блокчейн проектите, които понастоящем се провеждат в страната, съобщава китайско-английски вестник на 2 април. Позовавайки се на доклад на Blockdata, сай...
АПР. 2, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бен Хоровиц говори за крипто

Бен Хоровиц от Andreessen Horowitz, фонд за рисков капитал, наскоро се появи на конференцията TechCrunch Disrupt в Сан Франциско, за да говори за фонда за криптoвалута в компанията си. Той също така г...
СЕП. 7, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Monex може да придобие мажоритарен дял в Coincheck

Monex предложи да придобие мажоритарен дял в обмена Coincheck в сделка за "милиарди йени", съобщава "Nikkei Asia Review" на 3ти април без да назовава източници. Според Nikkei, обменът "Coincheck", кой...
АПР. 3, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света