НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Мъж подари Биткойн на двумесечната си дъщеря

МАЙ. 22, 2020 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Мъж подари Биткойн на двумесечната си дъщеря

Миша Ледерман, съосновател на IamDecentralized.com и директор по комуникации и маркетинг в TronWallet, публикува в Twitter, че дъщеря му вече е на два месеца.

Въпреки тази млада възраст, момичето вече притежава малко Биткойн, чиято цена, както Ледерман сподели, сега се е покачила с близо осемдесет процента.

 

По някакъв начин той е илюстрирал популярно мнение, че поколение Z, Alpha и тези след тях, ще използват Биткойн и другите криптовалути като инвестиционен инструмент.

 

Биткойна на малкото момиченце почти удвои стойността си

 

Миша Ледерман се обърна към Twitter, за да сподели новината, че дъщеря му вчера е навършила два месеца и тя вече притежава Биткойн на стойност $1,797.

 

Предприемачът написа, че още в деня, когато момичето се е родило, той ѝ е дал $1,000 в Биткойн. Оттогава тази сума е нараснала с над 79,7 процента. Той смята, че Биткойн е единственият инструмент за инвестиции, който може да донесе на детето толкова висока възвръщаемост толкова бързо.

 

Миша Ледерман спомена, че ще управлява този BTC до 2041 г., когато дъщеря му навърши 21 години.


 

Питър Шиф разкритикува бащата, който помага на детето си да купи Биткойн

 

По-рано основният Биткойн критик Питър Шиф разкритикува съоснователя на Morgan Creek Digital, Джейсън А. Уилямс, за това, че е помогнал на дъщеря си да купи Биткойн.

 

Уилямс първо публикува, че дванадесетгодишната му дъщеря е решила да вложи всичките си спестявания в BTC и е помолила баща си да ѝ покаже как да го направи.

 

Изпълнителният директор на Euro Pacific Capital натисна Уилямс старши, че е взел финансови съвети от дванадесетгодишна и каза, че момичето поне ще научи важен урок от загубата на малка инвестиция.

 

Учат децата си да инвестират

 

Опитният инвеститор в недвижими имоти Робърт Кийосаки, в книгата си „Богат татко, беден татко“, казва, че обучението на децата да бъдат финансово грамотни е много важно, и е нещо, което никое училище не прави.

 

Напоследък Кийосаки се превърна в привърженик на Биткойн и вярва, че BTC, както и златото и среброто, могат да помогнат на инвеститорите да защитят парите си от настоящата рецесия и девалвация на щатския долар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн CME фючърсите са на път да формират златен кръст

На дневната графика на Биткойн фючърсите на CME се формира потенциално бичи модел на един технически индикатор. Изглежда 50-дневната подвижна средна се насочва към пробив на 200-дневната средна в р...
ЮНИ. 4, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Появи се ново предположение за това кой е създателят на Биткойн

В интервю за Forbes Нелсън казва, че геният в математика от калибъра на Нютон вероятно е човекът, създал водещата криптовалута. Той има предвид Шиничи Мошизуки, японски математик, завършил докторантур...
ЮНИ. 4, 2020 16:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хегемонията на Китай в сектора на добив на Биткойн е застрашена

Делът на страната от световната хешираща мощност е близо до това да падне под нивото от 65 процента, което е рязък спад в сравнение с април 2018 г., когато контролираше над 90 процента от мрежата на B...
ЮНИ. 4, 2020 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китайската полиция откри тайна операция за копаене на Биткойн в надгробни могили

Местният англоезичен информационен бюлетин Beijing News съобщи на 31-ви май, че органите на реда откриват незаконна криптодобивна операция в северния китайски град Дакин. По-точно, операцията за добив...
ЮНИ. 3, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света