НАЧАЛО Други

Мъж подари Биткойн на двумесечната си дъщеря

МАЙ. 22, 2020 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Мъж подари Биткойн на двумесечната си дъщеря

Миша Ледерман, съосновател на IamDecentralized.com и директор по комуникации и маркетинг в TronWallet, публикува в Twitter, че дъщеря му вече е на два месеца.

 

Въпреки тази млада възраст, момичето вече притежава малко Биткойн, чиято цена, както Ледерман сподели, сега се е покачила с близо осемдесет процента.

 

По някакъв начин той е илюстрирал популярно мнение, че поколение Z, Alpha и тези след тях, ще използват Биткойн и другите криптовалути като инвестиционен инструмент.

 

Биткойна на малкото момиченце почти удвои стойността си

 

Миша Ледерман се обърна към Twitter, за да сподели новината, че дъщеря му вчера е навършила два месеца и тя вече притежава Биткойн на стойност $1,797.

 

Предприемачът написа, че още в деня, когато момичето се е родило, той ѝ е дал $1,000 в Биткойн. Оттогава тази сума е нараснала с над 79,7 процента. Той смята, че Биткойн е единственият инструмент за инвестиции, който може да донесе на детето толкова висока възвръщаемост толкова бързо.

 

Миша Ледерман спомена, че ще управлява този BTC до 2041 г., когато дъщеря му навърши 21 години.


 

Питър Шиф разкритикува бащата, който помага на детето си да купи Биткойн

 

По-рано основният Биткойн критик Питър Шиф разкритикува съоснователя на Morgan Creek Digital, Джейсън А. Уилямс, за това, че е помогнал на дъщеря си да купи Биткойн.

 

Уилямс първо публикува, че дванадесетгодишната му дъщеря е решила да вложи всичките си спестявания в BTC и е помолила баща си да ѝ покаже как да го направи.

 

Изпълнителният директор на Euro Pacific Capital натисна Уилямс старши, че е взел финансови съвети от дванадесетгодишна и каза, че момичето поне ще научи важен урок от загубата на малка инвестиция.

 

Учат децата си да инвестират

 

Опитният инвеститор в недвижими имоти Робърт Кийосаки, в книгата си „Богат татко, беден татко“, казва, че обучението на децата да бъдат финансово грамотни е много важно, и е нещо, което никое училище не прави.

 

Напоследък Кийосаки се превърна в привърженик на Биткойн и вярва, че BTC, както и златото и среброто, могат да помогнат на инвеститорите да защитят парите си от настоящата рецесия и девалвация на щатския долар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Рекордни шортове на щатския долар

"Данните от CFTC отразяват най-големия обрат на седмична база спрямо долара от началото на август 2020 г., като нетният шорт на щатския долар достига най-високата си стойност (в доларово изражение) пр...
ЯНУ. 17, 2021 15:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Финансов съветник предлага на британците да забранят крипто транзакциите

Ливърсидж, собственик на независимата финансова консултантска фирма West Riding Personal Financial Solutions, започна петиция, призоваваща местните финансови власти да спрат крипто транзакциите във Ве...
ЯНУ. 16, 2021 13:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

2020 година беше значителна за криптопространството

CoinGecko, един от най-големите онлайн агрегатори на пазарна капитализация на криптовалути, публикува своя доклад за края на 2020 г. Обобщението подчертава най-важните промени в екосистемата на крипто...
ЯНУ. 16, 2021 18:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

DeFi проект предлага нов начин за търговия с целия крипто пазар

Водени от разработчика на Етериум 2.0 и основателя на Prysmatic Labs Престън Ван Лун и Джо Стикко, Cryptex ще започне да пуска основната мрежа на своя токен TCAP това тримесечие. Компанията веч е наре...
ЯНУ. 15, 2021 20:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света