НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Мрежата на Axie Infinity продължава да расте - SLP скача със 127%

ЮЛИ. 12, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Мрежата на Axie Infinity продължава да расте - SLP скача със 127%

Small Love Potion (SLP), токен в екосистемата Axie Infinity (AXS), който се създава чрез геймплей като награда за потребителите, скочи с над 100%.

SLP може да се използва като валута за отглеждане на ‘Axies’, които са същества, базирани на незаменими токени, населяващи света на Axie Infinity.

 

Цената на SLP се повиши със 127% от $0,129 на 1-ви юли до скорошния си връх от $0,293, като нови потребители навлизат в играта и стимулират приходите на екосистемата Axie.

 

Успехът на SLP зависи до голяма степен от цялостния растеж и внедряването на Axie Infinity, който отбеляза значително повишаване на броя на новите потребители, тъй като протоколът мигрира към страничната верига Ronin на мрежата Етериум в началото на май.

 

Неотдавнашен доклад на Delphi Digital подчерта, че интересът към екосистемата Axie е нараснал с “експоненциална скорост от пускането на Ronin”, като най-голям ръст се наблюдава във Филипините, Венецуела, Куба, Катар и Обединените арабски емирства (ОАЕ) към края на април.

 

Нарастването на интереса доведе до приток на нови потребители през последните два месеца, както се вижда от ръста на ежедневно активните потребители, уникални притежатели на Axie и броя на членовете на Discord.

 
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Исторически точен индикатор предполага, че Биткойн е достигнал дъно

С навлизането на новите потребители в екосистемата, са необходими повече Axies, за да могат те да се включат в геймплея, което доведе до повишено търсене на SLP, тъй като те са нужни в процеса на размножаване.

 

Една от причините за увеличаването на използването е свързана до голяма степен с икономическите трудности на населението в тези региони.

 

Както посочи един коментар в Twitter, някои от участниците, които печелят SLP всеки ден чрез геймплей или фармене на SLP, са успели да спечелят повече пари чрез Axie Infinity, отколкото някои колежани печелят от първата си работа.Процесът на размножаване също може да бъде доста доходоносен за потребители, които имат достатъчно късмет да получат “Мистичен Axie”, рядка форма на Axie, която сега има минимална цена от 30 ETH, докато генезисните парцели земя във Вселената на Axie се търгуват за близо 270 ETH.

 

В резултат на растежа, който екосистемата претърпя от началото на май, дневният обем на продажбите на Axie наскоро надхвърли 25 милиона щатски долара с над 50,000 NFT, продавани на ден.

 

За да се демонстрира растежа на доходите, генерирани от екосистемата Axie Infinity, през последната седмица протоколът генерира повече такси, отколкото всички други крипто приложения, взети заедно.

 

Въпреки че неотдавнашният растеж на Axie Infinity е впечатляващ, остава да се види дали сегашното темпо е устойчиво, като дългосрочният успех на SLP зависи от устойчивото разрастване на екосистемата Axie.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с над 100% на фона на спада

Данните от CoinGecko показват, че цената на Spell Token (SPELL), който в момента има пазарна капитализация от около $213 милиона, се повиши от 7-дневното дъно от $0.00197753 до максимум от $0.00428190...
СЕП. 25, 2021 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света