НАЧАЛО Други

Monex разкрива планове за откриване на платформа за търговия за САЩ

ЮЛИ. 27, 2018 18:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Monex разкрива планове за откриване на платформа за търговия за САЩ
 

Онлайн брокерската компания Monex Group, която изкупи японския крипто обмен Coincheck тази пролет, планира да стартира търговска платформа, базирана в САЩ, съобщи днес Cointelegraph Japan.


Резюме на данните от финансовия брифинг, който се проведе в петък, потвърждава плановете за създаване на търговската марка Crypto Inc. като дъщерно дружество на посредническата компания за търговия с ценни книжа TradeStation, придобит от Monex през 2011 г.

Както съобщава Cointelegraph в Япония, главният изпълнителен директор на Monex Oki Matsumoto също така сигнализира, че Coincheck - който Monex купи през април за около $ 33 млн. - трябва да започне да функционира напълно следващия месец.

Мацумото първоначално предсказва откриването за юни, но забавянето на лиценза от финансовия регулатор на Япония е довело до оттеглянето на това предсказание, съобщи Cointelegraph Japan.

Както източник каза на Cointelegraph, изпълнителният директор "е уверен в получаването на лиценз от FSA", добавяйки, че е потвърдил, че Monex "вече е приключил с инвестирането в кибернетична сигурност и вътрешен контрол".

Coincheck продължава да функционира от момента на поглъщането от Monex, което показва строго спазване на регулаторните изисквания, тъй като платформата загуби 534 млн. долара в хак през януари. Това беше най-големият хак, който индустрията е виждала досега.

През май служителите премахнаха четири албума, насочени към анонимността от книгата за поръчки на Coincheck, като в същото време обявиха първите планове за разширяване на пазара в САЩ.

"Япония може да изглежда така, сякаш е стъпка напред в криптото, но по отношение на вземането на решение за ценни книжа или токени и привличането на институционални инвеститори, САЩ и Европа се движат напред", каза Мацумото пред Блумбърг по онова време.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Curve Finance ще разпредели $3 милиона от такси на потребителите

През май 2020 г. Curve разкри, че ще децентрализира своята платформа. Управлението беше посредством нейния токен за управление, CRV. Компанията ще доставя токени на потребителите въз основа на това ко...
НОЕ. 30, 2020 19:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивш ръководител в LVMH се присъединява към Ledger

LVMH е създадена през 1987 г. от сливането на къщата на висшата мода Louis Vuitton и Moët Hennessy, която пък се формира от сливането на производителя на шампанско Moët & Chandon и производителя н...
НОЕ. 30, 2020 17:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Производителят на копачки Canaan отчита $12 милиона в загуби за Q3

Компанията публикува неодитиран финансов отчет на 30-ти ноември. Canaan реализира $24 милиона нетни приходи през третото тримесечие на тази година, което представлява спад от 75,7% в сравнение със $10...
ДЕК. 1, 2020 09:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Извънредно: Ripple продават част от дяла си в MoneyGram

Ripple са настроени да продават част от участието си в MoneyGramСпоред доклад на The Block, публикуван на 28-ми ноември, Ripple е готов да продаде една трета от дела си в MoneyGram. Трябва да се отбел...
НОЕ. 30, 2020 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света