НАЧАЛО Други

Monex разкрива планове за откриване на платформа за търговия за САЩ

ЮЛИ. 27, 2018 18:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Monex разкрива планове за откриване на платформа за търговия за САЩ

Онлайн брокерската компания Monex Group, която изкупи японския крипто обмен Coincheck тази пролет, планира да стартира търговска платформа, базирана в САЩ, съобщи днес Cointelegraph Japan.


Резюме на данните от финансовия брифинг, който се проведе в петък, потвърждава плановете за създаване на търговската марка Crypto Inc. като дъщерно дружество на посредническата компания за търговия с ценни книжа TradeStation, придобит от Monex през 2011 г.

Както съобщава Cointelegraph в Япония, главният изпълнителен директор на Monex Oki Matsumoto също така сигнализира, че Coincheck - който Monex купи през април за около $ 33 млн. - трябва да започне да функционира напълно следващия месец.

Мацумото първоначално предсказва откриването за юни, но забавянето на лиценза от финансовия регулатор на Япония е довело до оттеглянето на това предсказание, съобщи Cointelegraph Japan.

Както източник каза на Cointelegraph, изпълнителният директор "е уверен в получаването на лиценз от FSA", добавяйки, че е потвърдил, че Monex "вече е приключил с инвестирането в кибернетична сигурност и вътрешен контрол".

Coincheck продължава да функционира от момента на поглъщането от Monex, което показва строго спазване на регулаторните изисквания, тъй като платформата загуби 534 млн. долара в хак през януари. Това беше най-големият хак, който индустрията е виждала досега.

През май служителите премахнаха четири албума, насочени към анонимността от книгата за поръчки на Coincheck, като в същото време обявиха първите планове за разширяване на пазара в САЩ.

"Япония може да изглежда така, сякаш е стъпка напред в криптото, но по отношение на вземането на решение за ценни книжа или токени и привличането на институционални инвеститори, САЩ и Европа се движат напред", каза Мацумото пред Блумбърг по онова време.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Уругвай постави първия си Биткойн автомат

 Преди участието на Уругвай, Южна Америка разполагаше с 79 автомата, което представлява 0.2% от глобалните битомати.Според Ámbito, първият криптомат в Уругвай е инсталиран в крайбрежния град Пунт...
ЯНУ. 16, 2022 14:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase придобиха фючърсна борса

Coinbase казват, че са придобили FairX, фючърсна борса, която се регулира от Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ.От борсата за криптовалути казват, че първоначално ще предлагат крипто дер...
ЯНУ. 15, 2022 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

933 NFT селфита за $3 всяко - колекцията сега струва милиони

Колекцията, наречена “Ghozali Everyday”, включва селфита, правени от 22-годишния всеки ден от 18 до 22 години, обхващащи период от 2017 до 2021 г. Гозали продаде всяка от снимките за 0.001 ETH ($3.25)...
ЯНУ. 15, 2022 16:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руски рапър става официален посланик на TON

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена "Защо?"Моргенштерн с...
ЯНУ. 15, 2022 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света