НАЧАЛО Други

Моментът може да е подходящ да се купува Биткойн и ето защо

ЯНУ. 20, 2019 11:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Моментът може да е подходящ да се купува Биткойн и ето защо

Въпреки продължителната крипто зима, инвеститорите все още са оптимисти и търпеливо чакат друг бичи пазар. Много хора обаче се дистанцираха от пазара.


Никой не би ги обвинил за техните действия. В края на краищата, всички видяхме, че Биткойн достигна $20 000, но днес пазарът е спаднал с близо 90%, което доведе до сериозни загуби за много хора.

Въпреки това, каквато и да е настоящата пазарна ситуация, някои хора все още искат да инвестират, но се объркват за това кога е момента да се присъединят към търговията или кога да купят повече. „Може би биткойн все още не е видял дъното“, смятат много от тях.

Но като се имат предвид последните и предстоящи развития в крипто индустрията, които ще помогнат за популяризирането и масовото приемане на крипто, сега може да се окаже чудесно време за купуване.


Стартирането на Bakkt


Bakkt, криптo фирма, създадена от Интерконтиненталната борса (ICE), има за цел да внесе повече институционални инвестиции в криптосферата. Стартирането на Bakkt е насрочено за април 2019 година, след няколко отлагания поради регулаторни въпроси.

Bakkt заяви, че добре регулираната и свързана с нея платформа ще позволи на клиентите и на институциите да продават цифрови активи безпроблемно. Това ще помогне за изграждане на доверие, увереност и ефективност в криптовалутите.

Когато Bakkt най-накрая бъде пуснат, ще видим повече институционални пари, които да се изливат на пазара и които ще променят крипто пространството.


Увеличаване на крипто регулацията


Сега, правителствените власти избират регулирането на криптовалута вместо пълни забрани. Страни като Малайзия и Южна Африка ще предоставят рамка за проверка на крипто дейностите през тази година.

Тъй като повече страни признават дигиталните активи като търгуеми стоки и осигуряват разпоредби за защита на хората от измами, инвеститорите ще спечелят повече доверие в криптовалутите, без да се страхуват от това да бъдат измамени.


Национална фондова борса търси крипто


На 17 януари, местните медии в Тайланд съобщиха, че фондовата борса в страната търси лиценз, за да може да добави криптообмен към своите услуги тази година.

Тайландската фондова борса (SET) заяви, че стартира дигитален обмен на активи, тъй като неговите фирми за ценни книжа са проявили интерес да станат крипто брокери и дилъри. SET също очаква криптовалутвите да растат, тъй като все повече инвеститори започват да ги разбират.

С тези ярки признаци може да се отбележи, че индустрията се разраства и ако биковете отново излязат на пазара, както видяхме през 2017 година, купуването на биткойн би означавало 85% отстъпка.


BTC може да скочи до $5000След като Биткойн поддържа относителна стабилност между $3600 и $3700 тази седмица, анализаторите прогнозираха, че скоро бихме могли да видим бичи пазар до $5000.

Джон Пърлстон, издател на бюлетина CryptoPatterns, също каза, че ако Биткойн продължава да държи $3500 като подкрепа, тогава цена от $5000 може да се случи.https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света