НАЧАЛО Други

Множество системи на Федералния резерв изпитаха временно прекъсване

ФЕВ. 25, 2021 10:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Множество системи на Федералния резерв изпитаха временно прекъсване

Почти всички услуги, достъпни чрез онлайн портала на Федералния резерв, паднаха за повече от час вчера.

 

Според уебсайта на Федералния резерв за банкови услуги, банката претърпя прекъсвания в своите услуги Check 21, Adjustments Check, FedLine Advantage, FedLine Command, FedLine Direct и FedLine Web Services, която започна в 18:18 ч. UTC вчера. 

 

Неговите услуги FedACH, Central Bank, FedCash, Fedwire Funds, Fedwire Securities и National Settlement бяха изключени по едно и също време, но бяха възстановени в рамките на два часа.

 

В допълнение, повечето от решенията за достъп, които Fed предлага - FedLine Advantage, FedLine Command, FedLine Direct, FedLine Web и FedMail - бяха прекъснати и по-късно възстановени, като само FedLine Advantage остана офлайн по-дълго. 

 

Системата FedMail, която остана онлайн по време на прекъсването, позволява на централната банка да предоставя актуализации на своите услуги на участващите организации.

 

Съобщава се, че репортерът на Washington Post Рейчъл Лия Сийгъл е получил сигнал от Федералния резерв, в който се казва, че неговият персонал “в момента разследва прекъсване на множество услуги” и ще “продължи да предоставя актуализации веднага щом бъдат налични”.

 

Според Сийгъл, Джим Стрейдър от банката на Федералния резерв на Ричмънд каза:

 

Оперативна грешка на Федералния резерв доведе до прекъсване на услугата в няколко бизнес направления. Възстановяваме услугите и комуникираме с всички клиенти на Федералния резерв за финансови услуги относно състоянието на операциите.

 

Създадена от централната банка, FedACH обработва социалноосигурителни обезщетения, възстановяване на данъци и много директни депозити на заплати за федерални служители, докато Fedwire е система за превод на брутни средства в реално време между акредитирани институции. Някои в крипто пространството посочиха, че блокчейн индустрията вече изглежда има инфраструктура, която да позволява подобни плащания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Други новини

Директорите на MicroStrategy ще получават заплащането си в Биткойн

"На 11-ти април 2021 г. Бордът на директорите ("Бордът") на MicroStrategy Incorporated ("Компанията") променя режима на компенсация за директори, които не са служители. Занапред директорите, които не ...
АПР. 13, 2021 15:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рап легендата Nas може да направи много пари от листинга на Coinbase

Инвестиционната фирма на Джоунс, QueensBridge Venture Partners, влезе в кръга на финансиране от Серия Б през 2013 г., когато Coinbase набра $25 милиона. По това време компанията се оценяваше на около ...
АПР. 13, 2021 14:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавя търговия с токенизирани акции, започвайки с Tesla

Като начало Binance изброи акции на Tesla, което означава, че потребителите на борсата вече могат да купуват токени на Tesla, представляващи нейните акции. Една акция на Tesla представлява един д...
АПР. 13, 2021 13:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света