НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Mithril ще бъде пуснат на Binance chain

АПР. 20, 2019 19:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Mithril ще бъде пуснат на Binance chain

Binance Chain, блокчейн протокол, разработен от Binance, ще види първото си стартиране на проекта в мрежата.Компанията обяви, че Mithril, децентрализирана социална медийна платформа, ще мигрира към веригата и нейният MITH маркер ще се прехвърли от ERC20 към BEP2 на Binance.

От обявяването си в началото на 2018 г., Binance Chain е един от най-очакваните проекти досега. Децентрализираната блокчейн платформа на борсата е построена, за да затвърди позицията си като лидер в крипто индустрията.

Обменът започна Binance Chain и първият проект на мрежата е на път да стартира. Според прессъобщение, Mithril ще бъде първият проект, който ще мигрира към Binance Chain.

Компанията изгради екосистема, която се върти около MITH, който в момента се търгува на много борси. Докато идеята на компанията беше добре приета, нейният базиран на Етериум токен намираше ограничено използване. Компанията заяви, че чрез мигриране към Binance Chain, притежателите на MITH токени ще могат да станат свидетели на “бързината, сигурността и удобството за потребителя”.

Binance каза, че депозирането и тегленето на MITH ще бъде деактивирано по време на първоначалния 12-часов период на миграция. От друга страна, търговията ще продължи през това време.

Когато MITH най-накрая мигрира към BEP2, потребителите на Binance ще могат да изтеглят монетата до всеки BEP2 портфейл, включително Ledger Nano S. Обменът също така отбелязва, че ERC20 версиите на MITH, държани в частни ETH портфейли или на други борси, няма да бъдат засегнати от миграцията.

MITH се увеличи с приблизително 97% в рамките на 24 часа.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може да предстои значително събитие за Етериум

Инвестиционната компания Kelly подаде заявление за откриване на Етериум ETF, подкрепен с фючърси, който ще се използва за проследяване на представянето на основните активи и предоставяне на експозиция...
НОЕ. 30, 2021 18:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Shiba Inu (SHIB) скача с близо 35% след дългоочакван листинг на Kraken

SHIB ще присъства и на KrakenТова гласи съобщение на борсата, уведомяващо потребителите, че токенът ще бъде наличен за търговия от вторник."Развълнувани сме да обявим, че Kraken вече поддържа Shiba In...
НОЕ. 30, 2021 15:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор предвижда голям пробив на Axie Infinity (AXS)

В ново видео анализаторът, известен като 'Guy', казва на своите 1.69 милиона абонати в YouTube, че play-to-earn (P2E) играта, която също хоства пазар на незаменими токени (NFT), в момента доминира в P...
НОЕ. 30, 2021 14:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Големите инвеститори се насочиха към тези 4 криптовалути

“Продуктите за инвестиране в цифрови активи отбелязаха приток от $306 милиона миналата седмица, което предполага продължаващ апетит към цифровите активи.”Както обикновено, BTC поведе всички цифрови ак...
НОЕ. 30, 2021 10:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света