НАЧАЛО Други

Милиардерите Бъфет, Гейтс и Мънгър и тяхното нападение срещу криптовалутите

ОКТ. 31, 2018 20:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Милиардерите Бъфет, Гейтс и Мънгър и тяхното нападение срещу криптовалутите

Нови видеоклип обобщава много публичните размишления върху Биткойн и криптовалутите от три известни фигури в света на финансите и технологиите.

Биткойн башинг-а е все по-разноцветен, тъй като криптурентност номер едно в света показва неговата устойчивост, въпреки няколкото отхвърляния на Биткойн ETF и пазара на мечки, който се развива от януари.

Уважаваният предприемач Уорън Бъфет и неговият колега в Berkshire Hathaway Чарли Мънгър казаха, че BTC е мираж и че търговията с Биткойн е почти толкова лоша, колкото "търгуването на прясно събрани бебешки мозъци".

Бил Гейтс предпазливо е казал, че блокчейн технологията е убедителна, но той би шортнал BTC, ако е знаел лесен начин.

В 10-минутния клип, милиардерите ясно заявяват, че смятат, че единствената дейност, задвижваща BTC, е спекулацията и хазартът - не технологията, приемането в реалния живот, стремежът да се създаде по-добра финансова система или нейната жизнеспособност като алтернатива на сриване на фиатните валути и че спекулациите привличат глупци, които не разбират какво правят.

https://youtu.be/BR0jqvRzLfEБъфет направи първоначалното си решение да не инвестира в биткойн през 2013 г., когато цената му достигна $130. Той твърди, че hodler-ите на Биткойн се разстройват повече, ако критикувате BTC, отколкото ако критикувате техните съпруги.

Що се отнася до Бил Гейтс, който призна, че не вижда идващото приемане на интернет, той твърди, че BTC е чиста спекулация и не вижда никаква възможност за използване на случаи в реално време извън глупостта на пазара.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Newegg официално потвърдиха, че ще приемат плащания в Shiba Inu (SHIB)

Съобщението беше направено в загадъчния туит, публикуван от официалния акаунт в Twitter на криптовалутата и ръководителя на проекта Шитоши Кусама.Coming soon to Newegg...$SHIB https://t.co/[email protected]
НОЕ. 27, 2021 14:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Adidas Originals обяви партньорство с Coinbase

"Партнирахме си с @Coinbase.", написаха Adidas Originals в туит в сряда.  We’ve partnered with @coinbase. Probably nothing.— adidas Originals (@adidasoriginals) November 24, 2021Coinbase потвърди парт...
НОЕ. 27, 2021 15:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Създателите на Pokémon Go разработват метавселена в реалния свят

Понастоящем функцията е достъпна за потребителите на Fold App, за да играят в бета версия, което им позволява да печелят Биткойн (BTC) и предимства в приложението, като изследват физическата си среда....
НОЕ. 26, 2021 18:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света