НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Милиардерът Бил Милър има сериозен интерес към Биткойн

ДЕК. 13, 2018 13:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Милиардерът Бил Милър има сериозен интерес към Биткойн

Милиардерът инвеститор и мениджър на фондове Бил Милър наскоро разкри оптимистичните си очаквания за "Биткойн".


Той смята, че повечето други криптовалути са "може би безполезни", тъй като BTC може да се разглежда като еквивалент на злато.

Говорейки на Bloomberg, Милър, на шестдесет и осем години, разкри, че "голямо парче" от активите му са в Биткойн. Той има криптовалута в партньорство, което управлява, както и "доста значителна" лична позиция, която създава през последните няколко години, със средна цена от $ 300.

По отношение на това какво е Биткойн за него и защо инвестира в него, той каза:

Мисля, че това е интересен технологичен експеримент, за който не знаем как ще свърши. В момента, кажете го на $ 7,800 или някъде там, където и да е днес, е много по-малко рисковано, отколкото когато беше на 100 долара, поради това, че всеки ден, в който не се взривява и стига до нула или се затрива с регулации, повече пари влизат в екосистемата.


Управителят на фонда отбеляза, че в момента има около 17 милиона BTC в света и над 25 милиона милионери. Ако всеки милионер реши да купи един bitcoin,  цената му ще се покачи "нелинеарно", твърди Милър.

На въпроса дали той мисли, че се отнася само за "Биткойн" или други криптовалути, той разкри, че повечето алткойни са "може би безполезни", тъй като Биткойн е "най-стабилната криптовалута". За Милър, BTC има "най-голямата вероятност да бъде успешна", като Ethereum има шансове.


Милиардерът е фокусиран предимно върху флагманската криптовалута, тъй като е подобна на златото, с предимството, че е лесна за транспортиране и транзакции.


Като се има предвид мисълта му, тя може да бъде приета от централните банки като запас от стойност и да получи една трета от пазара на злато, който е в размер на 8 трилиона долара.

Освен това тя може да се превърне във валута - като според Милър, тя в момента не е - или платежна система. В опит да оцени криптовалутата, той разкри, че някои от методите му ще оценят актива на $ 8,200, подчертавайки, че това са само догадки на този етап.

В края на интервюто Милър отбеляза, че инвеститорите в крипто трябва да спазват основните принципи на диверсификация и да избягват да поставят всичките си яйца в една кошница. Инвестициите в криптовалута, твърди той, трябва да се разглеждат като лотариен билет с позитивни очаквания, който може да донесе доходност до 50% за няколко години.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света