НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Милиардер продължава да разширява своето Биткойн портфолио

СЕП. 24, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Милиардер продължава да разширява своето Биткойн портфолио

Основателят на Social Capital, Чамат Пaлихапития, сподели в туит от 23-ти септември, че продължава да инвестира все повече в Биткойн.

 

Той също така твърди, че "нищо" не може да се сравни с неговия залог на Биткойн, който той направи през далечната 2012 г.


"Отделете време, за да разберете какво притежавате. Толкова дълбоко, че може да бъдете 'all in', ако е необходимо. Никога не трябва да се случва, но ако имате такова ниво на убеденост, ще оразмерите и добавите по подходящ начин и ще оставите [вашата средна възвръщаемост да говори вместо вас].


Силни ръце


Милиардерът посочи флагманската криптовалута като пример за значението на 'slugging average' при инвестирането.


Терминът, който първоначално идва от бейзбола, взема предвид постоянството на мениджърите на фондове, вместо просто да разглежда динствено абсолютната възвращаемост.


По време на неотдавнашната инвестиционна конференция на Social Capital, Палихапития заяви, че неговата фирма за пръв път е влязла в BTC през 2013 г.


Криптовалутата беше сред най-големите инвестиции на компанията през 2018 г., но не е ясно колко монети притежава неговата фирма към момента.


Следващият Berkshire Hathaway


В момента Палихапития е в челните редици на световната мания покрай SPAC с амбициозните си залози, които могат да го превърнат в следващия Уорън Бъфет, главния изпълнителен директор на Berkshire Hathaway.SPAC, съкращение, което означава "компании за придобиване със специална цел", представлява сравнително нова техника за набиране на капитал, чиято популярност нарастна напоследък. 

SPAC IPO прави прехода към публично търгувана компания по-безпрепятствен, позволявайки той да случи в рамките на седмици чрез намаляване на бюрокрацията.
След IPO на Virgin Galactic, Палихапития също направи частния стартъп за недвижими имоти Opendoor публично търгувана компания по-рано тази година чрез един от неговите SPAC.


Докато Бъфет продължава да отхвърля Биткойн, залогът на Палихапития обрисува светло бъдеще за топ криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Ивайло СЕП. 24, 2020 От няколко месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да падне с над $1,500 скоро

Около $13,000 криптовалутата я чака разпродажба, според Марк Принчипато от консултантската фирма Green Bridge Investing, базирана в Ню Йорк. Той се позова на потенциално меча свещ, показваща отхв...
ОКТ. 26, 2020 20:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тоун Вайс очаква 300% скок при Биткойн в следващите шест месеца (видео)

В ново видео Вайс обяснява защо смята, че бичият пазар, който е изтласкал Биткойн над съпротива от $12,000, все още не е приключил."Точно това предвещавам в бъдещето. Все още имаме този триъгълник тук...
ОКТ. 26, 2020 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Microsoft и Apple ще купят Биткойн в рамките на 5 години, според Раул Пал

Говорейки в неотдавнашен видеоклип на Real Vision Finance, бившият мениджър на хедж фондове към Goldman Sachs сравнява Биткойн и криптовалути със спасителен сал за сриващата се икономика. Той сравни н...
ОКТ. 26, 2020 15:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето какво може да разпали следващото рали на Биткойн

Теория за шок на предлагането след халвинга предполага, че следващия голям бичи цикъл ще започне скоро. Биткойн не е бил с по-бичи перспективи от 16 месеца и само няколко стотин долара го делят от вър...
ОКТ. 25, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света