НАЧАЛО Други

Microsoft се насочват към ICO

ФЕВ. 25, 2019 18:09 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Microsoft се насочват към ICO

Новото ICO решениe е разработено съвместно от Microsoft Azure и Stratis - ICO платформа, която предлага KYC решения, персонализирана марка и поддръжка за различни валути.


С развитието на криптовалутите, ICO стана един от най-популярните начини за набиране на средства. За финансиране на техническото развитие, продажбата на токени се организира преди пускането на криптовалута. С други думи, ICO са сходни с IPO (първично публично предлагане), в което инвеститорите купуват акции от дадено дружество.

Напоследък няма много новини, свързани с ICO, но това не означава, че тази форма на набиране на пари изчезва. Наскоро една от най-големите технологични корпорации в света - Microsoft - се насочи именно към този начин на набиране на средства.

Ново ICO решение току-що стартира на върха на облачната платформа на Microsoft Azure. Microsoft Azure и Stratis съобщиха за партньорство за въвеждането на платформата на Stratis ICO, която се очаква да даде възможност на проектите за първично предлагане на токени да изпълняват сигурно и гъвкаво уеб-базирано приложение и да управляват разпространението на токени.

Освен това, платформата на Stratis ICO действа като едно начало за нови токени и позволява на купувачите да печелят част от тях, като правят вноски в BTC или STRAT, тъй като Stratis също интегрира Changelly в своето приложение.

Дългосрочно партньорство на Microsoft и Stratis


Stratis стана сертифициран партньор на Microsoft през октомври миналата година. Както Microsoft заяви тогава, целта на това сътрудничество беше да се разработят блокчейн технологии на езика C# за корпоративни клиенти. В резултат на това Microsoft ще предостави ресурси и достъп до пазара, докато Stratis ще отговаря за предоставянето на интелигентни договори, странични вериги и блокчейн технология.

Що се отнася до новото ICO решение , няма конкретни дати за стартирането на платформата. Независимо от това е известно, че проектът е разделен на три фази: фаза на разгръщане, жива фаза и фаза на разпространение на токените.

По време на фазата на разгръщане уеб приложението ще бъде създадено и интегрирано с продавача на токени, който ще уведоми потенциалните купувачи, когато ICO-то започне. До края на живата фаза ICO платформата ще запише броя на токените, налични за всеки купувач. След това ще започне фазата на разпределение на токените, което означава, че купувачите на токените ще получат адрес от поддържан портфейл.

Тъмната страна на ICO


Първичните предложение на токени влязоха в индустрията в края на 2017, когато пазарът се характеризираше с бичи настроения. По това време, ICO проектите успяха да съберат милиони долари във финансирането. Хората започнаха да купуват токени, вярвайки, че инвестират в следващия Биткойн или Етериум , но това не се получи. Нещо повече, много ICO проекти се оказаха просто измами и изчезнаха с парите на инвеститорите.

Поради подобно естество, сега броят на ICO проектите е по-малък и регулаторните органи по света полагат усилия да ги контролират. Например Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC), независима агенция на федералното правителство на страната, започна сериозно потискане на стартъпи, които продават токени незаконно.

По подобен начин в Южна Корея, Комисията за финансови услуги (FSC) забрани ICO. През септември 2018, FSC обмисляше вдигането на забраната, но наскоро регулаторният орган обяви, че тя няма да бъде отмененаtron g>, тъй като фирмите, които провеждат международни споразумения, използват чуждестранни юрисдикции, като едновременно с това набират средства от южнокорейски граждани.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Инвеститорите в криптовалути залагат на Тръмп да спечели изборите за президент на САЩ

Целта на криптовалутата е проста: в деня на изборите (3-ти ноември), ако Доналд Тръмп бъде избран отново, монетата ще струва $1. Ако не е, пада до нула.FTX също предлага монети за всички основни канди...
ФЕВ. 24, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тим Дрейпър инвестира $1 милион в блокчейн проект за съдебната система

Aragon иска да децентрализира властта чрез създаване на базирана на блокчейн съдебна система за уреждане на спорове между членовете на общността.Правната система може да бъде следващата обществена инс...
ФЕВ. 24, 2020 09:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Simpsons правят голяма реклама на криптовалутите (видео)

В епизода, наименуван “Frinkcoin”, епизод 13 от сезон 31 на “The Simpsons”, излъчващ се в неделя, анимационното шоу посвещава повече от 80 секунди, за да обучи зрителите си за основите на виртуалните ...
ФЕВ. 23, 2020 20:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

1 милиард души ще имат допир с блокчейн икономиката в следващото десетилетие

37-годишният милиардер каза пред Forbes, че човечеството е предназначено за "по-глобална, по-справедлива, по-свободна и по-ефективна" финансова система, а 50-те милиона души, които в момента се занима...
ФЕВ. 21, 2020 20:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света