НАЧАЛО Други

Майк Новограц сред участниците в кръг на финансиране на BitFury

НОЕ. 8, 2018 14:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Майк Новограц сред участниците в кръг на финансиране на BitFury
Bitcoin минната компания BitFury Group е завършила частен кръг финансиране на стойност 80 млн. долара от глобални и крипто инвеститори.

Средства за хардуерни и софтуерни цели.


В прессъобщение от 6 ноември BitFury, за което също се говори, че планира първично публично предлагане, разкрива, че Galaxy Digital на Майк Новограц ще бъде сред участниците в кръга, ръководен от европейската компания за рисков капитал Korelya Capital.

"Това частно вложение ще отведе нашето корпоративно управление на следващото ниво. Ще разшири финансовите ни стратегически възможности и в идеалния случай ще ни ориентира за следващата ни фаза на растеж, когато пазарът узрее", коментира изпълнителният вицепрезидент Джордж Кивказ за плановете за ново финансиране.

Паричната инжекция изглежда е предназначена да бъде разпространена в цялата империя на BitFury. Ръководителят на руския клон на компанията потвърди, че ще потърси разширяване през следващата година.

Дмитрий Уфаев добави:

Това е страхотен ден за Bitfury и за бъдещето на блокчейн и биткойн технологиите [...] Това частно пласиране ще ни помогне да преследваме много нови цели в Русия и Европа през 2019 г. както в хардуера, така и в софтуера.


BitFury тепърва ще потвърди плановете си за провеждане на IPO, което поставя компанията в подобна позиция като Bitmain, която вече е източник на слухове за IPO.

Ако плановете на BitFury бъдат реализирани, тя ще търси оценка до 5 млрд. долара, съобщава Bloombergtron g>.

Новограц междувременно продължава да гласува доверие на възобновяването на цените на Bitcoin през първата половина на следващата година.

"Ние сме развълнувани да си сътрудничим с Bitfury", коментира той, добавяйки, че различните атрибути на компанията са "съществени за постигането на биткойн екосистемата".

Според изпълнителния директор на Galaxy Digital институционалните инвеститори, които изпитват "FOMO", ще тласнат цените на Bitcoin до нови висоти през следващата година, като той смята, че валутата ще се върне до 10,000$ в рамките на първото тримесечие на следващата година.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Издигнаха статуя на Сатоши Накамото в Будапеща

На церемония по откриването на 16-ти септември Андраш Дьорфи, съосновател на проекта за статуята и редактор на крипто новинарския сайт Kripto Akademia, говори пред тълпа от журналисти и унгарски жител...
СЕП. 17, 2021 08:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света