НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Майк Новограц си промени краткосрочната прогноза за Bitcoin

ДЕК. 13, 2018 13:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Майк Новограц си промени краткосрочната прогноза за Bitcoin
Един от най-големите бикове на крипто пазара отново занижи оптимистичната си краткосрочна прогноза за цените на Bitcoin, като заяви тази седмица, че не вярва, че "цифровото злато" отново ще достигне стойност над 10,000 до 2019 г.

Според CNBC, Майк Новограц заявил на събитието Economist Finance Disrupted в Манхатън, че не очаква цената на BTC дори да пробие $ 9,000 преди края на годината.


"Не мисля, че ще пробие $ 9,000 тази година", каза той на събитието във вторник, обяснявайки, че до този момент блокчейн компаниите в мечия пазар са били принудени да продават своите криптовалути.

bitcoin price chart

По време на миналогодишния бичи  пазар, Новограц прогнозира, че цената на BTC може да достигне 40,000 долара през 2018 г., като общата пазарна капитализация на криптовалутата ще се увеличи до над 2 трилиона долара. По-късно той понижи тази прогноза на 800 млрд. долара, което показва, че той смята, че крипто пазарът на ще приключи годината на равно с върховете си. В края на юли той отново измени прогнозата си, заявявайки, че пазарът няма да достигне 800 млрд. долара поне още една календарна година.

Сега, както CCN съобщи по-рано, той очаква цената на Bitcoin да започне да вижда реална движеща сила през първото и второто тримесечие на 2019 г. и да премине прага от 10,000 долара в даден момент. Mалко вероятно e общата пазарна капитализация да достигне 800 млрд. долара.

Но въпреки, че сега смята, че крипто пазарът ще удари тези цели за по-дълъг период, отколкото първоначално вярваше, Новограц не се похвали на класа активи и каза на участниците в събитието, че инвестиционната компания Tiger Global е инвестирала в Coinbase - Tiger съобщиха, че са закупили акции на стойност 500 милиона щатски долара при оценка от 8 милиарда долара - е доказателство, че "bitcoin" не е аналог на балона на лалетатаtron g> от 17-ти век, често цитирана от крипто скептиците.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да продължи възхода си, според Glassnode

Glassnode отбелязва в доклад, че дългосрочните притежатели на Биткойни са натрупали 79.5% от всички BTC, което е еквивалентно на стойността, постигната през октомври миналата година преди началото на ...
СЕП. 16, 2021 13:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitwise подава документи за ETF на Биткойн фючърси

ETF са инвестиционни продукти, които проследяват цената на актив или група активи и се търгуват като акции на реална борса.ETF Series Solutions се обединиха с Bitwise Index Services, подразделение на ...
СЕП. 16, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Fidelity лобира SEC да одобри Биткойн ETF

На 8-ми септември се проведе частна среща между президента на Fidelity Digital Assets Том Джесоп, шестима от ръководителите на фирмата и няколко служители на SEC.Финансовите ръководители изложиха реди...
СЕП. 15, 2021 12:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

В бичи пазар ли е Биткойн? - ето какво мисли Уили Ву

В редица нови Twitter публикации, Ву информира своите 723,300 последователи, че вижда огромна фаза на разпределение, която се разиграва при Биткойн.“Биткойн продължава да разпределя равномерно монети....
СЕП. 15, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света