НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Майк Новограц предвижда 20 000$ за Биткойн през 2019г.

НОЕ. 7, 2018 18:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Майк Новограц предвижда 20 000$ за Биткойн през 2019г.

2018-та е година, изпълнена с прогнози, ревизии и оттегляния. Ето още една прогноза от Майк Новограц.


В скорошна дискусия с финансовите новини, Биткойн бикът и главният изпълнителен директор на Galaxy Digital, Майк Новограц, заяви, че смята, че BTC ще скочи рязко.



Новограц също така предвижда връщането до $ 20,000 през следващата година, тъй като институционалните инвеститори и доставчиците на крипто услуги за попечителство отново засилват интереса към крипто. Според него "Биткойн трябва да вземе $ 6,800, а след това можем да приключим годината на $ 8,800 - $ 9,000."

След това той обяснява: "До края на първото тримесечие ще вземем $ 10,000 и след това ще се върнем на нови висоти - на $ 20,000 или повече." Подобно на шепа други крипто-анализатори, специалисти и подобни, Новограц смята, че "Bakkt", "Fidelity Digital Asset Services" и други институционални инвеститори ще тласнат пазара към нови висоти, и докато не споменава възможността за обръщане на пазара в зависимост от одобрението на SEC на Биткойн -ETF, Новограц предлага, че " FOMO "ще задвижи пазара до нови висоти "точно както при търговията на дребно".

Повече от шепа известни анализатори, главни изпълнителни директори и крипто-инфлуенсъри са издали екстравагантни прогнози за Биткойн, като повечето се оказват погрешни и с приближаването на края на годината, се очаква много от тях да направят реалистични прогнози или да формулират нови такива за цените на флагманската криптовалута.

Миналата седмица, Ран Неунър преразгледа прогнозата си за Биткойн на "Неп, твърде сложно" и Артър Хейс преобразува прогнозата си за $ 50K през 2018 г. в по-скептичния възглед за 18-месечен мечи пазар, докато BTC стигне $ 2k, след което бавно ще се възстановява. Анализаторът на Fundstrat Том Лий също промени прогнозата си, но е един от малкото анализатори, които стоят зад прогнозата си от $ 20 - $ 25k.
В същото време, тъй като прогнозите и оттеглянията продължават, SEC се очаква да издаде изявление относно 9 Биткойн-ETF приложения.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света