НАЧАЛО Други

Майк Новограц: Крипто пазара ще се преобърне

НОЕ. 27, 2018 08:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Майк Новограц: Крипто пазара ще се преобърне

Майк Новограц, бивш партньор в Goldman Sachs и основател на Galaxy Digital, заяви, че очаква криптовалутите да се "обърнат следващата година" в интервю, публикувано от Financial Times (FT) на 23 ноември.


По време на интервюто, Новограц заяви, че "тази година е предизвикателство" за Galaxy Digital - компания, която се надява да стане "Goldman Sachs на криптовалутите", добавяйки, че е " гадно да се изгради бизнес по време на мечи пазар".

Според FT, Новограц прогнозира, че финансовите институции ще преминат от "инвестиране в крипто фондове до директни инвестиции в крипто, през първото тримесечие на следващата година".

Новограц също така прогнозира, че криптовалутите ще се "обърнат следващата година", тъй като "тогава ще е момента, в който цените ще започнат да се движат отново".

FT цитира и Тим Суонсън, основател на консултантската финтех фирма Post Oak Labs, като казва, че Новограц "се опитва да предскаже нещо, върху което той няма влияние", когато казва, че "нещо ще се случи с цената".

След това Суонсън добави, че много компании се опитват да направят това, което Galaxy Digital прави в момента без много успех, като завърши "добре дошли преди четири години!"

В статия се цитират и анонимни основатели на блокчейн компания, според която "един от най-големите проблеми в криптото е липсата на надеждно търговско банкиране" и че Galaxy Digital са "в състояние да бъдат първите, които да се възползват от новите пазари".

Новограц заяви, че "е лесно да бъдеш скептично настроен, но нещо се случва", след като посочи развитието на криптовалутите, водено от големи цифри в традиционното финансиране.


По-конкретно Новограц цитира предстоящата Bakkt, платформа за цифрови активи, създадена от Нюйоркската фондова борса (NYSE) и услугите за управление на цифрови активи за институционални инвеститори, обявени неотдавна от голяма инвестиционна компания Fidelitytron g>.

Тази седмица, главният търговски директор на глобалната фирма за крипто плащания BitPay - Сони Сингх, заяви също, че тези две отклонения от традиционния финансов сектор ще доведат до следващото значително крипто действие. Директорът да твърди, че биткойн ще достигне $15 000 - $20 000 до края на 2019 година.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света