НАЧАЛО Прессъобщения

MATIC срещу SPCT: кой ще достигне първи желаната 10-кратна възвръщаемост

ноември 16, 2023 9:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
MATIC срещу SPCT: кой ще достигне първи желаната 10-кратна възвръщаемост

Polygon (MATIC) се носи на вълната на успеха, със забележителни печалби и вълнуващо сътрудничество на хоризонта.

Междувременно уникалният подход на VC Spectra (SPCT) към децентрализираните хедж фондове привлича вниманието и предоставя на инвеститорите безпрецедентни възможности.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Разгледайте потенциала и тенденциите на крипто пазара и останете на линия за едно завладяващо пътуване напред!

>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обещаващият възход на Polygon (MATIC): Прогноза за бъдещата цена

Цената на Polygon (MATIC) е на интересно пътешествие, като за един месец се увеличи със забележителните 75%, достигайки $0.89 през ноември. Този скок на цената на MATIC отразява нарастващия интерес към проекта и основните му разработки.

Сътрудничеството между Near Foundation и Polygon Labs за създаване на zkWASM за блокчейна WebAssembly (WASM), е значителна стъпка напред.

Това партньорство има за цел да подобри оперативната съвместимост и достъпа до ликвидността на Етериум, което може да промени правилата на играта за Polygon. Подобрената мащабируемост и използването на технологията за нулево познание предлагат на потребителите по-голяма поверителност и сигурност.

Тъй като Polygon (MATIC) продължава да се справя с ограниченията на Етериум, тя привлича известни имена като Disney, Prada, Adidas и Instagram, демонстрирайки потенциала си да процъфтява в блокчейн пространството.

Тези постижения полагат основите на Polygon да се превърне в решение за мащабиране, а тази нарастваща полезност и приемане може потенциално да доведе цената на MATIC до нови висоти в бъдеще. В резултат на това Polygon (MATIC) е обещаваща инвестиция със значителен потенциал за растеж.

Прогнозата на анализаторите за цената нa MATIC предполага, че монетата може да се покачи още повече, като в началото на 2024 г. би могла да достигне $1.40.

VC Spectra (SPCT): Изгряващ децентрализиран хедж фонд

Въпреки че Polygon (MATIC) отбелязва значително развитие, VC Spectra (SPCT) е друг играч, който си струва да бъде наблюдаван.

VC Spectra не е просто криптовалута; тя представлява нов подход към крипто инвестициите като децентрализиран хедж фонд. Неотдавнашната частна сийд продажба на VC Spectra, която събра впечатляващите $2.4 милиона, служи като доказателство за голямото търсене и инвеститорския интерес към този проект.

SPCT функционира върху блокчейна на Биткойн и се основава на стандарта BRC-20, което го прави сигурен и дефлационен актив. Това, което отличава VC Spectra, е нейното уникално предложение за възнаграждаване на потребителите с тримесечни дивиденти и обратно изкупуване от печалбите, генерирани чрез техните инвестиции.

Освен това инвеститорите на VC Spectra (SPCT) получават ексклузивен достъп до нови ICO-та по време на сийд/частните продажби, което е убедително предимство за ранните потребители.

В момента VC Spectra (SPCT) е в разгара на вълнуваща публична предварителна продажба. Пътешествието започна с етап 1, при който SPCT токени се предлагаха на цена $0.008 и бяха налични 125 милиона токена. След като тези токени се разпродадоха, SPCT премина към етап 2, като цената беше $0.011.

На последния етап, Етап 4, токените се предлагат на цена от $0.066, което представлява впечатляващо 725% увеличение на цената спрямо първоначалната цена от етап 1. Първоначалната прогноза предвиждаше цената на SPCT да достигне $0.080 до края на публичната предварителна продажба, отбелязвайки 10x увеличение спрямо първоначалната стойност.

Огромният отговор от страна на инвеститорите обаче подсказва, че SPCT може да надмине тази прогноза, което според мнозина нарежда VC Spectra (SPCT) сред едни от най-добрите избори за наблюдение от страна на инвеститорите.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.