НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Марк Ларси: Биткойн може да стигне $40,000 в рамките на години

ЮЛИ. 18, 2018 21:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Марк Ларси: Биткойн може да стигне $40,000 в рамките на години

Последното допълнение към процъфтяващата група милиардери с бичи настроения по отношение на Биткойн е Марк Ласри.


Ласри е съосновател на Avenue Capital Group, инвестиционен посредник с управлявани активи на стойност от 9,6 милиарда долара.

Говорейки със CNBC, Ласри, който също е съсобственик на Milwaukee Bucks от НБА, смята, че цената на Биткойн може да достигне 40,000 долара през следващите няколко години, тъй като става все по-разпространена и достъпна за всекидневните инвеститори. Ранните осиновители, прогнозира той, могат да видят огромен неочакван резултат за кратко време - от три до пет години.

Както съобщават CCN, редица финтех компании - включително Square, Robinhood и Circle - са разработили крипто брокерски продукти, предназначени да направят класа активи по-достъпни за инвеститорите на дребно. Докато компаниите като Coinbase и Xapo са построили решения за попечителство, направени за институциите.

Въпреки това, така нареченият свещен граал на инвестирането в Биткойн ("bitcoin ETF") все още не е започнал да се търгува на регулирана фондова борса в САЩ, въпреки многобройните опити да се създаде такъв продукт. Последните усилия, стартирани в партньорство с VanEck, SolidX и Chicago Board Options Exchange (CBOE), понастоящем се подлагат на проверка от Комисията по ценни книжа и борси (SEC). Това конкретно предложение на ETF има много висока минимална инвестиция, която ще извади от пазара повечето купувачи на дребно и може би ще направи регулаторите по-малко колебливи да го одобрят.

Миналия декември, точно както цената на Биткойн достигна близо 20,000 долара, Ласри заяви, че съжалява, че не е купувал флагманската криптовалута, когато се търгуваше на $300. Биткойн обаче, е претърпял забележителен спад оттогава и изглежда, че Ларси няма намерение да направи същата грешка два пъти.

Според "Zero Hedge", Ласри инвестира един процент от нетната си стойност от 1,7 милиарда щатски долара в Биткойн, което се равнява на около 17 милиона долара. Той подчерта, че тези инвестиции са направени в лично качество, а не чрез неговата фирма.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света