НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Марк Ларси: Биткойн може да стигне $40,000 в рамките на години

ЮЛИ. 18, 2018 21:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Марк Ларси: Биткойн може да стигне $40,000 в рамките на години
 

Последното допълнение към процъфтяващата група милиардери с бичи настроения по отношение на Биткойн е Марк Ласри.


Ласри е съосновател на Avenue Capital Group, инвестиционен посредник с управлявани активи на стойност от 9,6 милиарда долара.

Говорейки със CNBC, Ласри, който също е съсобственик на Milwaukee Bucks от НБА, смята, че цената на Биткойн може да достигне 40,000 долара през следващите няколко години, тъй като става все по-разпространена и достъпна за всекидневните инвеститори. Ранните осиновители, прогнозира той, могат да видят огромен неочакван резултат за кратко време - от три до пет години.

Както съобщават CCN, редица финтех компании - включително Square, Robinhood и Circle - са разработили крипто брокерски продукти, предназначени да направят класа активи по-достъпни за инвеститорите на дребно. Докато компаниите като Coinbase и Xapo са построили решения за попечителство, направени за институциите.

Въпреки това, така нареченият свещен граал на инвестирането в Биткойн ("bitcoin ETF") все още не е започнал да се търгува на регулирана фондова борса в САЩ, въпреки многобройните опити да се създаде такъв продукт. Последните усилия, стартирани в партньорство с VanEck, SolidX и Chicago Board Options Exchange (CBOE), понастоящем се подлагат на проверка от Комисията по ценни книжа и борси (SEC). Това конкретно предложение на ETF има много висока минимална инвестиция, която ще извади от пазара повечето купувачи на дребно и може би ще направи регулаторите по-малко колебливи да го одобрят.

Миналия декември, точно както цената на Биткойн достигна близо 20,000 долара, Ласри заяви, че съжалява, че не е купувал флагманската криптовалута, когато се търгуваше на $300. Биткойн обаче, е претърпял забележителен спад оттогава и изглежда, че Ларси няма намерение да направи същата грешка два пъти.

Според "Zero Hedge", Ласри инвестира един процент от нетната си стойност от 1,7 милиарда щатски долара в Биткойн, което се равнява на около 17 милиона долара. Той подчерта, че тези инвестиции са направени в лично качество, а не чрез неговата фирма.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн все повече навлиза в ‘мейнстрийма’

Печалбите му се подхранват от нарастващото приемане сред големите американски фирми и финансови компании.Ето няколко стъпки от големи компании, големи инвеститори, банки и платежни процесори, които пр...
АПР. 20, 2021 15:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Борсата OKEx интегрира Lightning Network

Lightning Network е втори слой, който работи върху Биткойн, за да предложи по-бързи и по-евтини транзакции. Борсата обяви интеграцията през февруари. “OKEx има удоволствието да съобщи, че BT...
АПР. 20, 2021 13:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър, който предвиди сривът на Биткойн, казва, че предстои скок до $70,000

На 12-ти април крипто анализаторът Loma каза на своите 128,300 последователи, че според него Биткойн ще подведе биковете с фалшив пробив, точно когато крипто обменът Coinbase се котира на фондовия паз...
АПР. 19, 2021 15:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света