Home

Mango DAO отхвърли предложение за споразумение със SEC за $700,000

10.10.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Mango DAO отхвърли предложение за споразумение със SEC за $700,000

Mango DAO реши да не извършва плащане към Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) във връзка с нерегистрирани продажби на MNGO токени.

Това решение идва малко след като Crypto.com заведе дело срещу SEC след уведомление, което получи от регулаторния орган.

Данните от Realms сочат, че предложението, представено от Mango Labs и Blockworks Foundation, е имало за цел да освободи средства от ескроу сметка за уреждане на претенциите на SEC.

То обаче не е получило повече от 52 милиона гласа, като само около 27.8 милиона са го подкрепили. Интересно е, че разработчик, известен като „Henry“, е съобщил, че предложението е получило значителна първоначална подкрепа, но сериозен брой гласове са били оттеглени само няколко часа преди крайния срок.

Тази ситуация съвпада с правните предизвикателства на Crypto.com срещу SEC за предполагаеми нарушения на законите за ценните книжа, което повдига въпроси дали този конфликт е повлиял на отхвърлянето на предложението за споразумение от страна на DAO.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Тайван ще тества попечителство на криптовалути чрез местни банки

Тайван е на път да засили приемането на институционална криптовалута, тъй като регулаторните органи се подготвят да изпробват услуги за крипто попечителство чрез местни банки.

10.10.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

WireX обяви ново решение за крипто транзакции

С цел да засили потребителското доверие на фона на нарастващия скептицизъм към централизираните финансови системи Wirex пусна в действие Wirex Pay – модулна блокчейн система, пригодена за безпроблемни платежни транзакции.

10.10.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

ARK Invest отново купи акции на Coinbase, намалявайки дела си в Robinhood

ARK Invest на Кати Ууд обогати портфолиото си, като придоби акции на Coinbase, което е сигнал за подновен фокус върху крипто борсата.

09.10.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто проект си осигури финансиране за подобряване на инфраструктурата

Разработчикът на инфраструктура за децентрализирани приложения (dApps), Semantic Layer, успешно привлече начално финансиране.

09.10.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.