НАЧАЛО Финтех

“Malta A.I. & Blockchain Summit” търси да оформи бъдещето

АВГ. 28, 2019 21:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 “Malta A.I. & Blockchain Summit” търси да оформи бъдещето

Ноемврийското шоу очаква да разбие рекордите за посещаемост с над 10,000 делегати.

Malta A.I. & Blockchain Summit” си осигури мястото в световния технологичен календар като водеща платформа за компаниите да се срещнат с общността и да участват в дебати. 


Повече от 14,000 представители, инвеститори, доставчици на всевъзможни услуги и други се събраха, създадоха нови партньорства и сключиха изгодни бизнес сделки.


SiGMA Group обяви, че зимното издание на Malta A.I. & Blockchain Summit ще се проведе от 7-ми до 8-ми ноември 2019 г. в конферентен център InterContinental Arena, "St Julian's", Малта, отбелязвайки второто събитие през 2019 г. за успешното изложение.


След разпродаденото шоу на AIBC в Hilton Малта през май тази година, ноемврийското издание на Malta A.I. & Blockchain Summit очаква повече от 10,000 участници, 400 спонсори и изложители, 1,500 инвеститори и 200 висококлалифицирани лектори, идващи от над 80 страни в световен мащаб.За пореден път, най-интересните дейности за делегатите се очакват да бъдат в конферентната зала, като ще има завръщащи се оратори от миналите издания на събитието през 2018 г. и през май 2019 г. 


Някои от вълнуващите VIP оратори, които се завръщат от майското събитие включват Бен Гьорцел, Брок Пиърс, Тоун Вайс, Роджър Вер, Ноел Шарки и много други.


Организаторите работят и с правителството на Малта, за да подчертаят възможностите на Блокчейн острова за бизнеса в секторите на криптовалутите, блокчейн, изкуствен интелект и нововъзникващите технологии.


Както при предишните срещи на върха на AIBC, се очаква събитието да служи като платформа за правителството да поднови ангажимента си за бъдещето на тези сектори в Малта, като е възможно да се обявят допълнително законодателство и регулация за A.I.