НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Майк Новограц споделя мнението си за скока на цената на Dogecoin (DOGE)

МАЙ. 6, 2021 19:51 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Майк Новограц споделя мнението си за скока на цената на Dogecoin (DOGE)

Майк Новограц, чийто фонд за криптовалута Galaxy Digital обяви покупката на крипто попечителя BitGo в сряда, се появи по телевизията Bloomberg, за да сподели мнението си за неотдавнашния скок на цената на Dogecoin.

Новограц спомена Илон Мъск и Марк Кюбан, но заяви, че скока на мем криптовалутата се дължи много повече неща, отколкото само тези двама инфуенсъри.„Това, което движи цените на акциите, движи и цените на крипто“


Основният двигател за ралито на Dogecoin, според основателя на Galaxy Digital, са фондовете на дребно за милениалите и поколение Z, които се чувстват нихилистично по отношение на настоящата криза в глобалната финансова система и търсят подходящ запас от стойност.


Поради тази причина, каза Новограц, акциите растат и цените на недвижимите имоти в някои региони се покачват, както и бейзболните карти и други колекционерски предмети.


Обезценяването на фиатните валути също повиши цената на Биткойн от миналия октомври досега, тъй като на 14-ти април достигна рекорд от $64,863, според CoinMarketCap. Сега DOGE също се покачва, въпреки че първоначално бе създаден като шега и пародия на Биткойн.


Новограц посочи, че задействащите фактори, които карат акциите да се покачват, също тласкат криптовалутите да направят своя възход.


Предупредително слово срещу DOGE 


Новограц обаче смята, че инвестирането в DOGE е много опасно, тъй като може да се срине толкова лесно, колкото и лесно прави нови рекорди.


Това се дължи на липсата на развитие в екосистемата DOGE и на пълната липса на институционални пари, които да отиват в Dogecoin, смята Новограц. "Това е лудост", подчерта той.


Главният изпълнителен директор на Digital Galaxy нарича DOGE чист хазарт и спомена, че по-рано тази седмица неговата компания публикува подробен доклад за DOGE.


Този факт и фактът, че общността е успяла да изгради пазарна капитализация на стойност $80 милиарда за този актив, със сигурност показва "някакво усещане за успех“ за DOGE.


Той обаче посочи, че въпреки че DOGE се покачва, заедно с BCH, ETC и LINK, крипто индустрията не е балон. Той очаква, че цените на тези монети могат лесно да се качват и да се понижават.


Нереални процентни печалби спрямо действителни печалби в щатски долари при Dogecoin


Телевизионният водещ от Bloomberg и подкастър Джо Вайсентал, който е сериозен критик на криптовалутите, вярва, че по-голямата част от притежателите на DOGE не бързат да продават своите "богатства" по определена важна причина.


Въпреки че "седи на нереални печалби“, той написа в Twitter, че реалните печалби в еквивалент в щатски долари не са толкова впечатляващи, тъй като мнозина са закупили Dogecoin на стойност само $100 или $1,000.


Така че, много притежатели не се изкушават да продадат своя DOGE, тъй като печалбите им, далеч не могат да променят животите им.Повече за придобиването на BitGo от страна на Galaxy Digital можете да прочетете ТУК.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Free Bitcoin МАЙ. 6, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум до $25,000 - анализатор споделя прогнозата си

В ново видео Армстронг излага бичи сценарии за ETH, заявявайки, че има гориво за да изпревари Биткойн, преди настоящият бичи пазар да приключи. [Видяхме] невероятен възход за Етериум тази година....
ЮНИ. 12, 2021 19:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света