НАЧАЛО Други

Мадона си партнира с Ripple за събиране на средства за сираците в Малави

АВГ. 1, 2018 14:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Мадона си партнира с Ripple за събиране на средства за сираците в Малави

Фирмата за плащания с криптовалути Ripple си партнира с Мадона за набиране на средства за сираци в африканската държава Малави.


Легендарната поп икона съобщи за набирането на средства в понеделник като начин да отпразнува 60-годишния си рожден ден, като каза, че всички дарения ще отидат в "Raising Malawi" - организация с нестопанска цел, която тя основава заедно с американския сценарист Майкъл Берг през 2006 г. за да подкрепи работата на сиропиталището Home of Hope в Малави. По-специално, Ripple свързва всички дарения, направени чрез устройството.

Старши вицепрезидент на бизнес операциите на Ripple Ерик ван Милтенбърг заяви, че благотворителността е важна.

Той добави:
За нас е чест да участваме в невероятната работа на Малави с някои от най-недогледаните деца в света и сме благодарни на нашите инвеститори в Sound Ventures за това, че ни запознаха и с тази важна кауза.

Кампанията, която започна на 30-ти юли и продължи до 31-ви август, вече е събрала над 26 000 долара от близо 540 души в рамките на два дни, почти наполовина до целта от 60 000 долара, според страницата за дарения във Facebook.

Мадона каза, че събитието за набиране на средства ще послужи като подарък: "да свържа моето световно семейство с тази красива страна и децата, които се нуждаят най-много от нашата помощ" за нейния рожден ден.

Малави е една от най-бедните страни в света, като около 50% от населението на нацията живее под прага на бедността, според Международния валутен фонд.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света