НАЧАЛО Други

LXDX обяви, че ще издава акции чрез предлагане на секюрити токени (STO)

НОЕ. 7, 2018 21:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 LXDX обяви, че ще издава акции чрез предлагане на секюрити токени (STO)
LXDX, високоскоростният обмен на криптовалути, основан от бивш инженер от SpaceX, обяви, че ще издаде акции чрез STO (security tokens offering).

LXDX, съоснован от бившия инженер от SpaceX, Джошуа Грийнвалд, ще се превърне в една от първите компании, които издават акции чрез предлагане на секюрити токени, позволявайки на инвеститорите да купуват крипто токени, които представляват дял в обмена.

Предложенията за секюрити токени са по същество версия на ICO.tron g>


Чрез този метод блокчейн фирми са събирали колективно милиарди долари в капитал, като в същото време навлизат в мътни регулаторни води.

Повечето ICO-та твърдят, че издават "ютилити токени", които функционално са сходни с купоните за обслужване или предплатени карти за подаръци. Независимо от това, много регулаторни агенции, включително Комисията за ценни книжа и борси в САЩ (SEC), заявиха, че много от така наречените ICO за комунални услуги са действителни инвестиционни договори, тъй като вносителите ги купуват според спекулации, че тяхната стойност ще се увеличи в бъдеще.

Като се има предвид, че много от ICO токените могат да бъдат класифицирани като ценни книжа, все повече компании са решили изцяло да спазват регламентите за ценните книжа и да се възползват от широкия спектър от възможности, които идват с такъв подход.

В случая на LXDX, неговите токени ще представляват дял в борсата, с права за дивиденти. LXDX ще издаде 5 милиона токена, които заедно представляват 10% дял от борсата и ще дадат право на притежателите на токените до 10% от тримесечните коригирани брутни приходи на борсата. Токените ще бъдат с цена от 1 евро, така че този финансов кръг ще се проведе на стойност близо 57 милиона долара.

Съоснователят и главен изпълнителен директор на LXDX, Уили Роман каза, че това е единственото финансиране чрез STO, което фирмата ще проведе в обозримото бъдеще.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света