НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Лонговете на Етериум се приближават до рекордна стойност

АПР. 1, 2019 18:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Лонговете на Етериум се приближават до рекордна стойност

Етериум лонговете бяха в бичи тренд по време на цялата година, въпреки мечи пазар, достигайки максимум от 560,000.


В момента е на стойност от около 510,000 ETH или около 72 милиона долара.


Дори когато цените продължават да падат в продължение на месеци, облозите, че ще се повишат се увеличават в рамките на последните 12 месеца, достигайки сега близо до нивата на Биткойн с около 96 милиона долара (23,500).

Една от причините за това постоянно нарастване на броя на дългите позиции може да се дължи на спада на цената на Етериум.

Когато цената падна десеторно, броят на дългите позиции се увеличи, но в количества, които до голяма степен остават същите. Това може да означава, че вместо спекулативните търговци, цената на позициите ще се повиши в краткосрочен план, а дълговете се използват като хедж.

Късите позиции, от друга страна, са имали различни движения. През декември се покачиха до най-високата стойност от 440,000 ETH, когато цената достигна 80 долара и оттогава са паднали до около 100,000 ETH или около 14 милиона долара.

Тук, предполага се, че пазарът смята, че няма голяма вероятност цената да спадне, или късите позиции са били изпълнени, тъй като цената се е повишила.

Цената на Етериум бавно се покачва от декември в очевидно постепенно възходящо движение през последните няколко месеца. Неотдавнашният максимум от 165 щатски долара не се задържа дълго и оттогава се наблюдава възстановяване.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света