НАЧАЛО Други

LocalBitcoins със 135 000 нови потребители на месец

НОЕ. 20, 2019 19:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 LocalBitcoins със 135 000 нови потребители на месец

Изпълнителният директор на LocalBitcoins наскоро разкри, че компанията се развива с огромен темп, като заяви, че платформата все още получава над 135 000 нови потребители на месец.

Напредъкът на крипто индустрията става все по-очевиден с течение на годините. Появяват се множество нови борси, броят на криптовалутите е по-голям от всякога, а индустрията направи значителен технологичен пробив.

Интересът към търговията с криптовалути, особено с P2P търговията, също нараства, според главният изпълнителен директор на LocalBitcoins, Себастиан Зонтаг, в неотдавнашно интервю. По време на разговора той призна, че компанията се разраства и че потребителската й база набира 4000 до 5000 потребители на ден.

Зонтаг отговори на редица въпроси, отнасящи се до самия LocalBitcoins, пазара на алткойни, регулациите, предизвикателствата, пред които е изправено крипто пространството и други.

Интервюто


Когато говори за LocalBitcoins, Зонтаг заяви, че компанията преминава през преходен период. Фирмата бързо се разраства и той призна, че:

Работим за наваксане на рязкото увеличение на заявките към 'support' отдела, като наемаме повече персонал и инвестираме в обучение.

Въпреки това той отбеляза, че плановете на компанията за бъдещето не включват осигуряване на портфейли за алткойните, дори и за тези сред първите 10 най-големи монети. Платформата обаче работи върху подобряването си, особено поради приемането ѝ в различни региони.

Зонтаг заяви, че наскоро LocalBitcoins активира „множество едновременни отворени сделки“, което би направило търговията по-удобна и значително по-бърза. Промените бяха приети много положително.

LocalBitcoins расте и се подобрява


Той се обърна по-специално към темата за крипто регулациите. Той отбеляза, че LocalBitcoins винаги предприема стъпки, за да отговори на законовите изисквания във всички юрисдикции, в които работи. В момента обаче, платформата не обслужва клиенти на САЩ, въпреки че търси правен съвет какво би могла да направи, за да промени това.

Като изключим САЩ и други подобни региони, LocalBitcoins е една от платформите с най-широк обхват в индустрията. Въпреки това, Зонтаг вярва, че едно от основните предизвикателства на платформата е свързано с образованието на потребителите - не само по отношение на крипто, но и на самата киберсигурност.

Той също засегна накратко Libra, като заяви, че не е сигурен в нейното въздействие върху пазара на криптовалути и дали това ще стимулира приемането и eкспанзията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ливанската лира се срина - сега струва едно сатоши

„Ливанската лира сега струва едно сатоши“, публикува в Twitter Сайфед Амус, който написа 'The Bitcoin Standard'. Авторът и академик, който израства в Ливан, визира най-малката деноминация на Биткойн....
ЮЛИ. 2, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Близо 1,9 милиона души в Обединеното кралство притежават Биткойн

Проучването показва, че 1,9 милиона души в Обединеното кралство, или около 3,86% от възрастното население, притежават Биткойн (BTC) и други криптовалути. Броят на жителите на Обединеното кралство, ...
ЮЛИ. 2, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джеф Безос вече може да купи абсолютно всичкия Биткойн в циркулация

Нетната му стойност сега се оценява на $171,6 милиарда, което означава, че той теоретично може да закупи всички биткойни в обращение (18,420,625 BTC).Пазарната капитализация на най-голямата криптовал...
ЮЛИ. 2, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance се готвят да купят мажоритарен дял в крипто стартъпа Swipe

Ходът поставя основата за криптовалутата да пусне своя собствена дебитна карта.Binance може да обяви сделката в рамките на седмицата, според The Block.Крипто борсата обяви през април, че работи върху ...
ЮЛИ. 1, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света