НАЧАЛО Други

LocalBitcoins със 135 000 нови потребители на месец

НОЕ. 20, 2019 19:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 LocalBitcoins със 135 000 нови потребители на месец

Изпълнителният директор на LocalBitcoins наскоро разкри, че компанията се развива с огромен темп, като заяви, че платформата все още получава над 135 000 нови потребители на месец.

Напредъкът на крипто индустрията става все по-очевиден с течение на годините. Появяват се множество нови борси, броят на криптовалутите е по-голям от всякога, а индустрията направи значителен технологичен пробив.

Интересът към търговията с криптовалути, особено с P2P търговията, също нараства, според главният изпълнителен директор на LocalBitcoins, Себастиан Зонтаг, в неотдавнашно интервю. По време на разговора той призна, че компанията се разраства и че потребителската й база набира 4000 до 5000 потребители на ден.

Зонтаг отговори на редица въпроси, отнасящи се до самия LocalBitcoins, пазара на алткойни, регулациите, предизвикателствата, пред които е изправено крипто пространството и други.

Интервюто


Когато говори за LocalBitcoins, Зонтаг заяви, че компанията преминава през преходен период. Фирмата бързо се разраства и той призна, че:

Работим за наваксане на рязкото увеличение на заявките към 'support' отдела, като наемаме повече персонал и инвестираме в обучение.

Въпреки това той отбеляза, че плановете на компанията за бъдещето не включват осигуряване на портфейли за алткойните, дори и за тези сред първите 10 най-големи монети. Платформата обаче работи върху подобряването си, особено поради приемането ѝ в различни региони.

Зонтаг заяви, че наскоро LocalBitcoins активира „множество едновременни отворени сделки“, което би направило търговията по-удобна и значително по-бърза. Промените бяха приети много положително.

LocalBitcoins расте и се подобрява


Той се обърна по-специално към темата за крипто регулациите. Той отбеляза, че LocalBitcoins винаги предприема стъпки, за да отговори на законовите изисквания във всички юрисдикции, в които работи. В момента обаче, платформата не обслужва клиенти на САЩ, въпреки че търси правен съвет какво би могла да направи, за да промени това.

Като изключим САЩ и други подобни региони, LocalBitcoins е една от платформите с най-широк обхват в индустрията. Въпреки това, Зонтаг вярва, че едно от основните предизвикателства на платформата е свързано с образованието на потребителите - не само по отношение на крипто, но и на самата киберсигурност.

Той също засегна накратко Libra, като заяви, че не е сигурен в нейното въздействие върху пазара на криптовалути и дали това ще стимулира приемането и eкспанзията.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Музикантите вече ще могат да продават творбите си за XRP

Ripple представи нова платформа, наречена xSongs, която позволява на създателите на съдържание да качват дигиталната си музика и да я продават за криптовалутата XRP.Тези, които са заинтересовани в то...
ДЕК. 11, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Копаенето на криптовалути в Грузия използва 10% от цялата електроенергия на страната

Само миналия месец, Bitmain, водещият в света производител на хардуер за копаене, откри предполагаемо най-голямата ферма за криптовалути в света.Съоръжението от 33 000 акра притежава общ капаците...
ДЕК. 11, 2019 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nike ще токенизира обувките си на Етериум блокчейна

 В документ, публикуван в Службата за патенти и търговски марки в САЩ и от 10-ти декември, Nike заяви, че възнамерява да генерира уникални идентификационни номера и да създаде ERC 721 токени за някои ...
ДЕК. 11, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Социалната мрежа подкрепена от EOS обяви старт на бета версия

Voice обяви датата на стартиране на бета в блог публикация.Фирмата също така съобщи, че ще споделя своя напредък с общността. Компанията твърди, че хиляди вече са се регистрирали, за да участват в б...
ДЕК. 11, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света