НАЧАЛО Прессъобщения

Litecoin, Ethereum Classic и DTX Exchange се подготвят за растеж, тъй като пазарът се пренастройва

30.04.2024 9:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Litecoin, Ethereum Classic и DTX Exchange се подготвят за растеж, тъй като пазарът се пренастройва

За крипто инвеститорите същевременно става все по-значим глобалният регулаторен пейзаж на дигиталните активи. От друга страна някои алткойни като Litecoin и Ethereum Classic крадат шоуто с изключителните си постижения.

В светлината на неотдавнашното халвинг събитие на Bitcoin, инвеститорите продължават да наливат пари в нови спот фондове за търговия с BTC, подхранвайки растежа на крипто пазара.

За крипто инвеститорите същевременно става все по-значим глобалният регулаторен пейзаж на дигиталните активи. От друга страна някои алткойни като Litecoin и Ethereum Classic крадат шоуто с изключителните си постижения.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите в Litecoin (LTC) се радваха нa печалби в началото на седмицата, докато цената на монетата не започна да спада.

Ethereum Classic, по-малко известен вариант на Ethereum, също реализира спад на повечето си графики. Въпреки това анализаторите смятат, че ETC може да бъде следващата криптовалута, която ще се изстреля нагоре от сега до края на годината, ако пазарът тръгне отново по положителна тракетория.

Litecoin се стреми отново да достигне $110

През последните седем дни Litecoin загуби повече от 2%. През последния ден обаче темпът на загуба е по малък намаля, тъй като цената му почти не се промени. Понастоящем, при цена от $83, пазарната капитализация на Litecoin възлиза на повече от $6.15. Тъй като LTC се консолидираше в близост до значително ниво на съпротива, спадът на волатилността не беше мечи.

Неотдавна известен анализатор написа в X (Twitter), че цената на LTC е готова да пробие над съпротивата. Последният път, когато цената на Litecoin надхвърли този праг, това позволи на монетата да достигне $110 (в началото на април 2024 г). Ако историята се повтори, инвеститорите може да станат свидетели на достигане на нови върхове на Litecoin, като първоначалната цел е $110.

Анализаторите прогнозират бичи траектория за Ethereum Classic

Ethereum Classic (ETC ) напоследък е свидетел на волатилност и колебания в цените. Въпреки това, след халвинга на BTC, цената му се изстреля до $28.12. Все пак обаче към момента на писане на статията монетата отразява 3.8% седмична загуба.

За разлика от Ethereum, който премина към Proof-of-Stake през септември 2022 г., Ethereum Classic продължава да използва Proof-of-Work. Криптовалутата напоследък бележи добър напредък и в момента има пазарна капитализация от $4.2 милиаррда. Също така, тя е подобрила сигурността, за да се справи с по-ранни проблеми.

Ethereum Classic дава и възможност на потребителите да извършват транзакции директно един с друг, което ускорява и увеличава сигурността на транзакциите. Разработчиците използват Ethereum Classic, за да създават различни приложения за управление на веригата на доставки и финанси.

През миналия месец положителните дни за търговия с Ethereum Classic бяха повече от отрицателните.

Предварителната продажба на DTX създава пазарна мания, набирайки над $450,000 с началото на етап 2

DTX Exchange (DTX) е борса за търговия, която позволява на потребителите да търгуват с криптовалути, форекс, акции и договори за разлика (CFD). Платформата разполага с най-съвременна инфраструктура и иновативни функции за търговия, предлагайки на потребителите несравними възможности. По-специално, DTX ще бъде първата борса, която ще предостави на потребителите 1,000Х ливъридж, като в същото време ще елиминира необходимостта от изисквания за опознаваане на клиентите (KYC).

С минимални разходи за търговия, търговците могат да увеличат инвестициите си благодарение на стратегията на платформата, ориентирана към общността. Освен че имат достъп до перспективни airdrop събития, членовете на общността имат право на управление и право на глас. Неотдавнашният успех на предварителната продажба на DTX придоби огромно значение благодарение на набраните над $450,000, тъй като тя навлезе в етап 2.

DTX успешно събра над 3,000 притежатели в рамките на няколко дни от предварителната продажба на токените си, което я прави интересен инструмент за повечето ентусиасти. Продължаващата предварителна продажба бележи най-доброто време за инвеститорите да се присъединят към DTX Exchange, тъй като кой не иска да се присъедини в ранните дни на обещаващ проект.

DTX е готова да се възползва от пазарната възможност, особено като се има предвид нейната цена на токените по време на предварителната продажба от $0.04. Скоро, в следващия етап на предварителната продажба на DTX, токените на проекта ще се продават на ниво от $0.06.

Основни изводи

Тъй като пазарът се рекалибрира, различните алткойни показват огромен потенциал за растеж. Litecoin и Ethereum Classic заемат водеща позиция сред тези монети. Борсата DTX има за цел да се присъедини към тях, докато предварителната ѝ продажба вече събра над $450,000.

Научете повече:

Посетете предварителната продажба на DTX

Прочетете Бялата книга

Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализаторът, който прогнозира срива на Polkadot (DOT) от $54, твърди, че спадът не е приключил, и идентифицира конкурент, който може да скочи с 600% преди юни

В разгара на динамичния крипто пазара опитните анализатори продължават да претърсват пейзажа за възможности, които не се подчиняват на преобладаващата тенденция.

19.05.2024 0:01 5 мин. четене

Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

През 2024 г. Bonk (BONK) като меме се сблъска с пазарни пречки в областта на инвестициите в криптовалути, което доведе до недостатъчно добро представяне.

18.05.2024 17:20 4 мин. четене

Анализ на крипто тенденциите: Ethereum поскъпва с 3% до $3,100, Shiba Inu кит премества 3 трилиона SHIB, а Furrever Token набира инерция

Пазарът на криптовалути демонстрира забележителни движения и ключови събития, които привличат вниманието на инвеститорите в световен мащаб.

18.05.2024 17:15 5 мин. четене

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се превърнаха в уникална и често чаровна подгрупа на дигиталните активи.

18.05.2024 12:07 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.