НАЧАЛО Други

LG си партнира с водеща корейска банка за блокчейн проект

МАЙ. 10, 2019 20:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 LG си партнира с водеща корейска банка за блокчейн проект

LG Group и KB Financial Group подписаха меморандум за разбирателство (MoU) за стартиране на съвместен венчър за блокчейн технология и изкуствен интелект (AI).


Целта на сътрудничеството между тези две компании ще бъде да се разработят нови блокчейн технологии и да се създаде консорциум с други индустрии като дистрибуция и развлечения.

Освен това, LG Group планира да работи по различни решения, базирани на блокчейн, с KB Financial Group, включително плащания, които са базирани на блокчейн и автоматизация на застрахователното обезщетение.


LG пуска токен на Eтериум?


В допълнение към важното партньорство на LG Group с една от водещите банки на Корея, дъщерното дружество на компанията LG CNS се присъедини към Enterprise Ethereum Alliance (ЕАОС), организация, която управлява използването на технологията на Етериум блокчейна.

ЕАОС има над 500 глобални членове от компании, включително фирми като Microsoft, Santander и JPMorgan.

Ходът на LG CNS да се присъедини към EEA идва след предишни инициативи за членство. Компанията вече е член на Hyperledger, където те се присъединиха през юли 2018 година и блокчейн консорциумът, воден от R3, в който се присъединиха през 2017 година.

Според LG CNS, трите инициативи имат различни блокчейн технологии и всеки предлага нещо различно. Ето защо, компанията може да се опитва да експериментира с всеки блокчейн протокол за разработването на различни продукти.

Ако случаят е такъв, можем да очакваме, че LG CNS ще издаде някакъв токен на Етериум блокчейна, тъй като Етериум е обществен блокчейн, който изисква виртуална валута да участва в мрежата.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света