Home

Легендарен трейдър на Биткойн (BTC) излезе от пенсия, за да сподели следващия си избор – този токен, изграден на Етериум на цена от $0.0344

11.08.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Легендарен трейдър на Биткойн (BTC) излезе от пенсия, за да сподели следващия си избор – този токен, изграден на Етериум на цена от $0.0344

Този токен, RCO Finance (RCOF), представлява стратегическа инвестиционна възможност.

Със своя иновативен подход и значителен потенциал за растеж RCOF е на път да привлече значително внимание от страна на опитни и нови инвеститори. Токенът показва голям потенциал, дори когато BTC, който в момента се оценява на $60,900, проявява повишена пазарна волатилност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Какво е RCO Finance (RCOF)?

RCO Finance (RCOF) е родният токен на нова децентрализирана платформа за търговия, задвижвана от изкуствен интелект, наречена RCO Finance. Тази платформа по уникален начин се справя с ограниченията на традиционните финансови пазари, като интегрира авангардна блокчейн технология с усъвършенстван изкуствен интелект (AI) и машинно обучение (ML).

В своята същност RCO Finance е децентрализирана платформа за търговия, която позволява на потребителите да инвестират директно в широк спектър от активи, включително реални активи (RWA), използвайки криптовалути.

Този иновативен подход опростява инвестиционния процес, като премахва необходимостта от конвертиране на криптовалута във фиатна валута, като по този начин рационализира трансакциите и намалява разходите. Друга открояваща се характеристика на RCO Finance е нейната платформа за търговия, изцяло захранвана с изкуствен интелект. За разлика от традиционните системи, които разчитат на човешка намеса, RCO Finance използва AI и машинно обучение, за да управлява цялата си дейност.

Това означава, че платформата ще се развива непрекъснато, като напредъкът и подобренията ще се осъществяват в реално време от алгоритми с AI, а не от човешки разработчици.

Този подход, базиран на AI, гарантира, че платформата ще остане в челните редици на технологичните иновации, предоставяйки на потребителите високоефективно и сигурно търговско изживяване.

Другата ключова характеристика на RCO Finance е нейният роботизиран съветник, задвижван от AI. Този инструмент предлага персонализирани инвестиционни стратегии, съобразени с индивидуалните нужди и финансови цели на потребителите.

Като анализира финансовото състояние на потребителя, неговата толерантност към риск и пазарните условия, робо съветникът помага за оптимизиране на инвестиционните решения и по-ефективно управление на портфейлите. Това ниво на персонализация е значително отклонение от традиционните финансови консултантски услуги, които често са свързани с високи такси и ограничена персонализация.

Освен това смарт договорът на RCO Finance е преминал през строг одит от SolidProof, което гарантира, че операциите на платформата са сигурни и надеждни. Този одит добавя ниво на доверие и увереност за инвеститорите, знаейки, че базовата технология е била щателно проверена за потенциални уязвимости.

Предварителната продажба на RCOF предлага стратегическа инвестиционна възможност

Токенът RCO Finance (RCOF) в момента се намира в етап на предварителна продажба и в момента е във втори кръг. Понастоящем цената му е $0.0344, след като се е повишила със 169% спрямо цената от първия кръг на предварителната продажба.

Като се има предвид, че е планирано цената на предварителната продажба да се увеличава с всеки кръг на предварителна продажба, вторият етап на предварителна продажба представлява убедителна инвестиционна възможност за тези, които искат да влязат в първия етаж на един трансформиращ се проект.

На третия етап на предварителна продажба цената на токена RCOF ще бъде $0.0558, което представлява потенциална печалба от 337% спрямо първия етап. На четвъртия етап цената ще бъде $0.0777, което представлява потенциална печалба от 509% спрямо първоначалния етап.

На последния етап, наречен бонус кръг, токенът ще бъде на цена от $0.2142, което представлява повишение от 1,580% спрямо първоначалната цена.

Очакваната цена на листване е от $0.4 до $0.6, което би означавало възвръщаемост до 3,000% за инвестиралите през първия етап и 2,831% за тези, които са инвестирали сега.

Тази структурирана стратегия за предварителна продажба стимулира ранните инвестиции и съответства на ангажимента на RCO Finance за развитие на общността. Като разпределя 50% от токените за публична продажба и блокира 12% за ликвидност за три години, RCO Finance цели да предотврати пазарната нестабилност и да осигури справедливо разпределение на токените.

Инвеститорите трябва също така да отбележат, че RCOF работи по дефлационен модел, при който непродадените токени по време на етапите на предварителна продажба се изгарят. Този механизъм помага за увеличаване на стойността на токена, като същевременно поддържа здравето на екосистемата.

Освен това токенът RCOF предоставя различни комунални услуги в рамките на екосистемата RCO Finance. Те включват възнаграждения за стейкинг на RCOF в платформата, отстъпки от таксите за търговия и дивиденти на базата на нива за притежание на токени RCOF.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:
Посетете предпродажбата на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ платформи за крипто стейкинг за печелене на пасивни доходи през 2024 г.

Криптовалутата постепенно се превърна от инструмент за спекулации в реален начин за инвестиране, който може да донесе възвръщаемост за дълъг период от време.

22.09.2024 13:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Милионер в Dogecoin забеляза сериозен бичи модел за този конкурент на DOGE на цена под $0.03

Крипто пазарът започна ново рали, като повечето алткойни се повишиха значително. Тези печалби накараха начинаещите инвеститори да започнат да търсят токени с висок потенциал и ниски цени.

22.09.2024 12:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.