НАЧАЛО Други

Легенда от Уолстрийт залага на криптовалутите и блокчейн технологията

ЮЛИ. 1, 2019 09:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Легенда от Уолстрийт залага на криптовалутите и блокчейн технологията

Легендата на Уолстрийт, Хенри Кравис, съосновател на частната инвестиционна компания KKR & Co., е последната известна личност, която инвестира в блокчейн и криптовалути.


Кравис инвестира в криптовалутен фонд, осигурен от ParaFi Capital, съобщава Bloomberg. Той се присъединява към инвеститорите милиардери Питър Тийл, Алън Хауърд и Луи Бейкън, които направиха своите залози на крипто и блокчейн технологията.


Основателят на ParaFi Capital Бен Форман казва, че рисковият и променлив свят на криптовалутите предлага практически безпрецедентен ръст за инвеститорите.


„В пазарите с висока доходност се борих да надмина индекса с десетки базисни точки. Криптовалутите, от друга страна, поради възникването си, предлага огромно количество алфа на активните мениджъри.


Форман работеше в KKR & Co., коото понастоящем управляват активи на стойност от $190 милиарда. Той напуска фирмата през 2018 г., за да се съсредоточи върху блокчейн и криптовалутите на пълен работен ден.


„Докато 'си играех'с идеята да преследвам блокчейн инвестирането в KKR, за мен беше ясно, че фирмата не е осигурила оптималния формат за това. Вместо да преследваме крипто в KKR, исках да построя KKR на крипто. "


ParaFi имат инвестиция във водещата американска крипто борса Coinbase, базирания на Етериум проект MakerDAO и приложението за транспорт, логистика и финансови услуги Grab.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

България проучва възможности за крипто плащания

Василев заяви, че продължават разговорите с играчите на крипто индустрията, както и с централната банка. Министърът, който отказа да даде повече подробности, затвори вратата за възможността страната д...
ЯНУ. 24, 2022 22:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Twitter стартира проверка на NFT профилни снимки

Разбира се, може да “притежавате” тази анимационна маймуна в снимката на вашия профил, в смисъл, че токенът е прикрепен към вашия Етериум адрес в леджъра – но какво пречи на някой просто да щракне с д...
ЯНУ. 24, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Pay наема бивш изпълнителен директор на PayPal за разширяване на крипто услугите

Според Bloomberg, Google Pay, един от водещите цифрови портфейли за плащания, е наел бившия изпълнителен директор на Paypal Арнолд Голдбърг, в опит да разшири и ускори своите крипто операции.Google на...
ЯНУ. 24, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Новограц предложи облог за $1 милион на Биткойн критика Питър Шиф

Новограц предложи на най-знаменитият Биткойн критик облог за $1 милион спрямо често повтаряното предсказание на Шиф, че пазарът на криптовалути ще се срине.Крипто магнатът залага, че Биткойн ще се тър...
ЯНУ. 23, 2022 21:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света