НАЧАЛО Алткойни Биткойн

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Мексиканският милиардер Рикардо Салинас Плиего – основател и председател на Grupo Salinas, група компании с интереси в телекомуникациите, медиите, финансовите услуги и магазините за търговия на дребно – казва, че Биткойн е новото злато и че инвеститорите трябва да го купят веднага.

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създаването на "фалшиви пари".


"Добрите стари САЩ изглеждат все повече и повече като всяка друга безотговорна държава от третия свят... уау... вижте мащаба на създаването на фалшиви пари. Купете Биткойн сега", публикува той в Twitter.


Когато беше подтикнат към дебата за Биткойн срещу злато, той каза:


Биткойн е новото злато... Транспортирането на Биткойн е много по-лесно, отколкото да имаш златни кюлчета в джобовете си.


Салинас също сподели седмична графика на общата стойност на активите на Федералния резерв (по-малко елиминации от консолидация). Графиката, актуализирана до 18-ти ноември, показва общите активи от над $8.67 трилиона.


Това не е първият път, когато Салинас обявява подкрепата си за дигиталната валута. По-рано тази година той каза, че неговата банка Banco Azteca е в процес да стане първата в Мексико, която приема Биткойн.


В туит Салинас сподели, че BTC е добър начин да се диверсифицира инвестиционно портфолио. Миналата година той разкри, че 10% от ликвидното му портфолио е в Биткойн.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад


В интервю милиардерът заяви, че е инвестирал много време в изучаване на Биткойн и смята, че активът трябва да бъде част от портфолиото на всеки инвеститор.


Според списъка с милиардери на Forbes, нетната стойност на Салинас е $14.2 милиарда.


Цените на Биткойн започнаха да падат от вторник поради опасенията, че новооткритият щам на коронавирус може да бъде потенциално по-опасен и да попречи на възстановяването на световната икономика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света