НАЧАЛО Прессъобщения

Къде може да откриете истинските бъдещи печалби? PEPE, VC Spectra или TRON?

октомври 9, 2023 11:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Къде може да откриете истинските бъдещи печалби? PEPE, VC Spectra или TRON?

Нека разберем коя от монетите между Pepe (PEPE), TRON (TRX) и VC Spectra (SPCT) има шанс да бъде най-добрата инвестиция. Също така, научете какво е бъдещето им.

Движението на китовете връхлетя Pepe (PEPE), но TRON (TRX) показва невероятна устойчивост на този мечи пазар. Нещо повече, TRX даде искрица надежда на инвеститорите да се впуснат в печелившото му пътуване.

От друга страна, VC Spectra (SPCT) заема челно място, тъй като е подготвена да се нареди сред най-добрите крипто инвестиции. Нека да научим повече за PEPE, SPCT и TRX.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • Крипто експертите твърдят, че Pepe може да се търгува на цена около $0.00000060 до края на 2023 г.
  • VC Spectra обещава 82% възвръщаемост на инвестициите за новите инвеститори.
  • TRON се насочва към $0.11 до края на годината.

Манипулират ли китовете цената на Pepe (PEPE)?

През последната година Pepe (PEPE) отбеляза монументално покачване с близо 1,160%. Този огромен ръст в цената на Pepe (PEPE) повиши интереса, като китовете очакват възходящата траектория за монетата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Притежателите на Pepe (PEPE) обаче се радваха на кратък период на бичи импулс, тъй като еуфорията се оказа краткотрайна, защото движението на китовете взе бърз обрат.

Тъй като Pepe поевтиня с 9.75% през септември, инвеститорите се оглеждат за други топ алткойни. Pepe (PEPE) вероятно ще падне обратно до нивото си на подкрепа, тъй като CVD показва, че продавачите са потърсили повече позиции.

В резултат на това цената на Pepe може да се понижи до $0.00000060 до края на 2023 г., което е спад спрямо октомврийската ѝ търговска цена от $0.00000070. Поглеждайки графиката на Pepe (PEPE), няма индикации, че китовете се възползват от възможността да купуват от това потапяне.

Въпреки това, трейдърите на Pepe трябва да бъдат предпазливи, че китовете вероятно ще се откажат от притежанията си, щом настъпи отскок. Така на свой ред монетата Pepe може отново да изгуби позициите си.

VC Spectra (SPCT) поддържа впечатляваща динамика

Инвеститорите са запленени от VC Spectra (SPCT) поради нейните реални полезности и оптимизирана възвръщаемост. VC Spectra (SPCT) е нова платформа, която променя коренно пейзажа на финтех и блокчейн. VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд с убедителна комбинация от устойчиви инвестиции и впечатляващи стратегии за търговия.

Много инвеститори често се питат: коя криптовалута да купят днес за дългосрочен период? С всички тези впечатляващи етапи на предварителна продажба, отговорът може да бъде VC Spectra (SPCT). VC Spectra (SPCT) направи сериозен скок, потапяйки се в крипто пространството, привличайки вниманието на инвеститорите.

Заслужава да се отбележи, че VC Spectra (SPCT) използва AI технологията, за да насърчи печалбите, като същевременно представя изключителни предимства като право на глас, тримесечни дивиденти и обратно изкупуване.

Тъй като предварителната продажба продължава, пътуването на VC Spectra (SPCT) е доста увлекателно. VC Spectra (SPCT) вече скочи три пъти в своя етап 3, достигайки цена на токена от $0.044. Инвеститорите от етап 2 пожънаха 300% ръст на инвестициите си.

А перспективите на VC Spectra (SPCT) са още по-ярки. Инвеститорите, които желаят да закупят VC Spectra (SPCT) на този етап, ще получат 82% след края на предварителната продажба.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

TRON (TRX) тръгва на пътешествие: Какво предстои?

TRON (TRX) постигна безпрецедентни успехи, като се изкачи със зашеметяващите 43.10% през последната година. TRON (TRX) демонстрира забележително пътуване като един от най-добрите DeFi проекти. Крипто общността е развълнувана от забележителния скок от 4.8 милиона дневни транзакции с TRON.

Поддържайки възходящ тренд от началото на годината, TRON (TRX) установи своите нови висоти. Ще достигне ли обаче цената на монетата TRON до $0.10? Монетата TRON отскочи от трендлинията на подкрепа, пробивайки над границата от $0.083, което допълнително затвърждава бичия път на TRON (TRX) към $0.10. Ключовите технически индикатори на TRON (TRX), като 50 и 200-дневната EMA, предлагат непоколебима подкрепа на възходящия скок.

През октомври TRON се колебаеше около $0.09. Крипто анализаторите на оптимистичните перспективи пред монетата TRON разкриват, че ако общият пазар се възстанови, TRON (TRX) ще се търгува на повисоки върхове от около $0.11 в края на 2023 г. Ето защо експлозивният растеж на TRON (TRX) привлича доста внимание.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.