НАЧАЛО Други

Крипто златната треска стигна до малко градче във Вашингтон

АВГ. 27, 2018 08:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто златната треска стигна до малко градче във Вашингтон

Според предприемача Дейвид Карлсън, бъдещето на парите е в криптовалутите.

Въпреки че изобилие от хора не виждат никаква стойност в Биткойн или някоя от другите криптовалути, които се опитват да заменят традиционните пари, Карлсън превръща селската общност на Wenatchee, Washington, малък град, известен със своите ябълкови овощни градини, в център за крипто добив.


Неговата огромна добивна операция е изпълнена с много редове компютърни сървъри, всеки от който произвежда около $1500 годишно в Биткойн.


Намирайки се близо до река Колумбия във Вашингтон, Giga Watt на Carlson се ползва от язовирите на реката, които генерират евтина водноелектрическа енергия. Както всяка традиционна компания за финансови услуги, която консумира енергия за да работи и генерира въглероден отпечатък за всеки един служител, който пътува до и от офиса, Giga Watt се опитва да получи своя дяла от финансовия сектор.

Ключът към дългосрочния успех на Карлсън обаче е в способността на Биткойн и крипто е да преминат през текущата фаза на размирни спекулации и в случаи на реално използване. Това е най-важната точка: когато хората са по-малко заинтересовани от отношенията на Биткойн с американския долар и вече не се налага да "изплащат", защото всъщност могат да използват BTC и други криптота, за да плащат за храна, облекло и подслон. И данъци.


Тези хора съществуват, но те са далеч от нормата.


Докладите на CBSN Originals:

"Така че аз живея от Биткойн ", каза Кен Босак, който е домакин на Pure Blockchain Wealth в YouTube. "Плаща ми наема. Резервирам полетите си с cheapair.com. Те приемат BTC, DASH и всякакви други криптота. Резервирам моите стаи с BitPay с моята Visa карта. Така че аз съм ол-ин. Аз използвам BTC във всеки аспект от моя живот. "

За предприемачи като Карлсън от Giga Watt, начинанието е по-малко за начина на живот и повече за забелязване на следващата доходоносна тенденция. "Криптовалутата оправдава разходите за изграждане на нещо, което никой друг не би построил", казва Карлсън. "Supercomputing, A.I. може да бъде новият износ."


Giga Watt, Wenatchee, Washington


Макар да се появяват добивни операции около Wenatchee, както и други малки градове с евтина електроенергия, те идват с регулаторни опасения относно инфраструктурата, строителството и опасностите за безопасността и потреблението на енергия. Хората също изразяват своята загриженост относно шума. Докато операциите за копаене правят предприемачите богати, те са натоварени с компютърен хардуер и вентилатори, които гърмят 24 часа в денонощието, които карат жителите да се оплакват.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск струва 861 милиарда Dogecoin (DOGE)

Докато Илон Мъск се надява тези пари да са достатъчни, за да стигнем до Марс, някои от DOGE общността мечтаят меме криптовалутата да стане валутата на червената планета в бъдеще.Илон Мъск е на стойнос...
ОКТ. 16, 2021 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Steam забраняват блокчейн игрите и NFT

Steam, популярна услуга за дигитално разпространение на видеоигри, управлявана от Valve, се насочи към това да изчисти всички игри, които включват незаменими токени (NFT) или криптовалути, съобщава NM...
ОКТ. 16, 2021 21:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света