НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто предизвикателство за $50: Pepe (PEPE), VC Spectra (SPCT), Lido DAO (LDO) – къде се крие потенциала?

октомври 7, 2023 14:32 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто предизвикателство за $50: Pepe (PEPE), VC Spectra (SPCT), Lido DAO (LDO) – къде се крие потенциала?

Открийте кои криптоактиви могат да осигурят по-голяма възвръщаемост с капитал от $50: PEPE, VC Spectra (SPCT) или Lido Dao (LDO)?

Според неотдавнашен пазарен доклад монетата PEPE организира възходящо рали, тъй като възвърна популярността си сред пазарните участници.

Междувременно Lido DAO (LDO) се сблъска с корекция, подхранвана от натиск от продажби, в резултат на което обемът на търговията спадна под 10-месечното ниво. VC Spectra (SPCT) обаче продължава да изпитва засилено приемане, предшествано от голямо търсене.

Коя от тези топ криптовалути вероятно ще донесе повече печалби при инвестиция от $50?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • PEPE поскъпна с 16% и може да нарасне до $0.00000079 през октомври.
  • VC Spectra (SPCT) поскъпна поради увеличаването на приемането, достигайки цена от $0.044 в етап 3 на предварителната си продажба.
  • Обемът на търговия на Lido DAO (LDO) спадна до $6 милиона, което е под 10-месечното му дъно.

Pepe (PEPE) поскъпва с 16%, предизвикана от нарастващия интерес

Pepe (PEPE) стана свидетел на внезапно покачване през изминалата седмица след продължително забавяне на растежа. Спадът, който продължи през първите три седмици на септември, доведе до спад на Pepe (PEPE) с почти 90% под най-високата си стойност през юни. 

Междувременно Santiment, компания, занимаваща се с анализ на веригата, обърна внимание на фактора, който стои зад внезапния подем на Pepe. Според данните на Santiment общността на меме монетите е развила внезапен интерес към Pepe. Неотдавнашните споменавания на монетата в социалните медии потвърдиха тези данни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Докато други меме монети поддържаха пасивна реакция от страна на крипто общността, Pepe не се подчини на реда. Забележително е, че когато даден актив се превърне в тема сред крипто ентусиастите, това оказва влияние върху цената на този актив, както се вижда в случая с PEPE. Вследствие на това, между 25 септември и 1 октомври при Pepe се наблюдаваше 16% увеличение на цената – от $0.00000067 до $0.00000075.

Освен това обемът на търговията с Pepe (PEPE) нарасна значително от $73,023,426 на $117,763,117, което показва 91% увеличение в рамките на същия период от време. Тази перспектива накара анализаторите да обявят Pepe (PEPE) за бичи, като прогнозират потенциал за ръст от 8.17% до $0.00000079 през октомври. В момента Pepe (PEPE) се търгува на цена от $0.0000007163.

Въз основа на тази прогноза инвестиция от $50 в Pepe ще нарасне до $54.08. И така, нека видим дали можете да спечелите повече от 4 долара с VC Spectra.

VC Spectra (SPCT) се покачва, тъй като процентът на приемане се покачва

VC Spectra (SPCT) е развиващ се децентрализиран взаимен фонд, основан, за да радикализира традиционните финанси. Инфраструктурата на VC Spectra (SPCT) прави блокчейн инвестициите достъпни за всички и всички, като същевременно гарантира сигурност, прозрачност и доходност.

VC Spectra гарантира, че инвеститорите печелят от всеки ъгъл, активно и пасивно. Например, те могат да търгуват със SPCT с цел печалба в платформата. Що се отнася до пасивния доход, VC Spectra предоставя на инвеститорите тримесечни дивиденти. Освен това притежаването на SPCT дава възможност на инвеститорите си да получат достъп до програмата за обратно изкупуване и до новите ICO-та в рамките на протокола. Те получават и право на глас при вземане на решения.

SPCT, токен, изграден върху BRC-20 стандарта на Биткойн, е основата на VC Spectra. Дефлационният характер на главната мрежа гарантира дефицита на SPCT токените, което от своя страна повишава стойността им.

Благодарение на уникалната си полезност VC Spectra записа добри постижения по време на частната си сийд продажба, достигайки $2.4 милиона. Докато все още е в третия етап на публичната си предварителна продажба, SPCT поскъпна три пъти, достигайки връх от $0.044. Тези цифри са показателни за засиленото приемане сред инвеститорите.

А най-доброто тепърва предстои. Предвижда се VC Spectra (SPCT) да реализира 81.81% скок до $0.080 в кулминацията на предварителната продажба. Тази способност за растеж ще превърне инвестиция от $50 в $90.90. Освен това VC Spectra предлага 50% бонус към всички депозити и допълнителни печалби надолу по веригата, веднага щом SPCT се присъедини към основните борси.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Продавачите потапят Lido DAO, LDO се търгува под 10-месечно дъно

Lido DAO (LDO) регистрира най-ниската месечна търговия през септември за последните девет месеца. Спадът в обема на търговията отбеляза най-ниското си ниво от декември 2022 г. насам. По-специално, месечният обем на Lido DAO (LDO) спадна от $80 милиона на $6 милиона.

В същото време корелацията между Lido DAO (LDO) и Bitcoin (BTC) се оказа положителна на 30 септември, което е бичи знак. След съобщението на Комисията по ценните книжа и фондовите борси относно забавянето на заявлението на Blackrock за спот Bitcoin ETF, Lido DAO (LDO) отбеляза възходящ импулс. Повишението на цената на LDO обаче беше недостатъчно, за да покрие загубите, понесени през последните месеци.

Към момента на писане на статията Lido DAO (LDO) се търгува на цена от $1.58. Според експертите пробив под $1.46 ще доведе до спад на Lido DAO (LDO) до $0.96, което представлява понижение от 34.2%. Ако обаче Lido DAO пробие съпротивата при $1.89, LDO ще премине границата от $2, което представлява увеличение от 29%.

Въз основа на тази бича прогноза, инвестиция от $50 в LDO ще се превърне в $64.5, което е по-добре от перспективата на PEPE, но по-зле от SPCT. От друга страна, като се има предвид мечата прогноза, Lido DAO (LDO) може да не е най-добрата криптовалута, в която да инвестирате за краткосрочни печалби.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 9:30 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.