НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто пазарът е в червено: Едни от най-добрите DeFi монети, които да следите сега

05.05.2024 9:41 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто пазарът е в червено: Едни от най-добрите DeFi монети, които да следите сега

Ако по някаква причина сте пропуснали бичата вълна от първото тримесечие на 2024 г., сега имате възможност да разгледате 5 от най-добрите DeFi монети на пазара.

На фона на колебливите ценови сигнали на крипто пазара тези крипто проекти показват обещаващи признаци за последователно ценово рали през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от KangaMoon.


С постоянно нарастващата инерция на крипто пазара тези пет монети може да позиционират инвеститорите за значителна възвръщаемост на инвестициите през 2024 г. Те включват:

KangaMoon (KANG) е нововъзникващ меме проект, който изгражда една от най-големите меме платформи в блокчейн мрежата. KangaMoon съчетава GameFi и SocialFi функциите, за да направи своята платформа привлекателно място за пребиваване.

Lido DAO (LDO) предоставя ефективна инфраструктура за стейкинг на множество блокчейн мрежи, като по този начин гарантира, че залагането е по-достъпно за по-широк кръг потребители.

Мрежата Theta (THETA) е една от топ мрежите на първи слой, която покрива интересите на развлекателната индустрия и случаите на нейното използване в блокчейн.

Ethena (ENA) е протокол за синтетичен долар, базиран на Ethereum, който е предназначен да подпомогне криптобазирано решение за уникален вид валута и нейното обращение.

Wormhole (W) е протокол за оперативна съвместимост, който захранва DApps и осигурява достъп до ликвидност от над 30 блокчейн мрежи.

След като направихме общ преглед на DeFi проектите, в които трябва да насочите вниманието си, нека направим още една стъпка напред, като ви дадем повече информация за техните характеристики, екосистема и потенциал за растеж.

1. KangaMoon (KANG) – нововъзникващ меме проект с огромен потенциал

От началото на предварителната си продажба KangaMoon (KANG) поддържа бичи импулс и репутация на пазара. Проектът KangaMoon представлява гигантска крачка към осигуряването на платформа от нова ера за ентусиастите на мемета, като предоставя възможност и платформа за срещи, взаимодействие, споделяне на прогнози и печелене чрез GameFi функцията.

С токена KangaMoon инвеститорите регистрираха до 290% възвръщаемост на инвестициите, тъй като през последните седмици монетата отбеляза значителен ръст на цената. Понастоящем крипто аналитиците прогнозират над 700% ръст за KANG преди края на предварителната продажба и 50Х рали при листването на CEX борсите през следващите седмици.

Понастоящем инвеститорите могат да закупят токени от предварителната продажба на KANG на цена от $0.0196.

2. Lido DAO (LDO) – предоставяне на инфраструктура за стейкинг в множество вериги

От стартирането си в мрежата на Ethereum през 2022 г. Lido DAO (LDO) дава възможност на потребителите да залагат своите ETH токени, без да блокират активи и да поддържат инфраструктура. С Lido DAO потребителите могат да токенизират своите стейкнати ETH в stETH, което им позволява да ги използват в други блокчейни.

На пазара токенът Lido DAO отбеляза значителен възход през януари, достигайки $3.7 за първи път от март 2022 г. насам. Макар че оттогава цената на Lido DAO се запъти надолу, токенът поддържа ниво на подкрепа над $2 и крие потенциал да достигне $6 преди края на второто тримесечие. С увеличаването на обема на търговията с Lido DAO анализаторите смятат, че скоро ще стане свидетел на рали, което го прави една от най-добрите DeFi монети за покупка сега, когато е в спад.

3. Theta Network (THETA) – Увеличаване на приходите от медийни и развлекателни услуги чрез блокчейн

Theta Network (THETA) предоставя ценна децентрализирана инфраструктура, която медийната и развлекателната индустрия може да използва в блокчейна, за да увеличи възможностите си за приходи. С помощта на Theta Network развлекателните компании могат да стимулират по-голяма ангажираност.

Интересното е, че корпоративният валидатор и управителният съвет на Theta Network се ръководят от Google, Samsung, Sony, Creative Artists Agency (CAA) и др.

На криптопазара токенът THETA е нараснал с над 227% за последната година. Тъй като обемът на търговията на Theta Network се е увеличил, токена вероятно ще отбележи значителен скок, който може да доведе до достигане на цена от $10 през следващите месеци. Някои анализатори смятат, че това е един от най-добрите DeFi токени, за които трябва да се внимава през месеца.

4. Ethena (ENA) – Осигуряване на интернет облигации

Като нововъзникващ играч на DeFi пазара, Ethena (ENA) представлява протокол за синтетичен долар, наречен USDe. За разлика от други стабилни монети, USDe на Ethena е подкрепен от криптоактиви. Ethena осигурява експозиция на пазара на деривати, които връщат конкурентна доходност и последващ растеж в DeFi пространството.

От пускането на токена Ethena на 1 април 2024 г. досега той е спечелил над 22%. В някакъв момент в рамките на април цената на Ethena достигна исторически максимум от $1.52. Движейки се напред, токенът показва огромен потенциал, като вече се е издигнал до 75-то място в класацията на CoinMarketCap с оценка на пазарната капитализация от над $1.2 милиарда.

При настоящата траектория Ethena е една от най-добрите DeFi монети, в които да инвестирате за масивни печалби през 2024 г.

5. Wormhole (W) – захранване на многоверижни DApps и мостове

Като водещ протокол за оперативна съвместимост, Wormhole (W) улеснява кръстосаните транзакции в най-добрите блокчейни. С Wormhole разработчиците на блокчейн могат да получат достъп до ликвидност в над 30 блокчейн мрежи, което им позволява да обработват изпълнителни транзакции като DeFi, NFT и др.

След като стартира на 3 април, Wormhole като DeFi токен е все още в начален етап на развитие. Като такъв, инвестирането в токена е шанс да се възползвате от неизползвания скокообразен импулс в близко бъдеще. Забележително е, че нарастващата активност на обема на търговия на Wormhole е сигнал за потенциално рали на цените.
Защо инвеститорите трябва да следят тези включени в списъка DeFi монети през второто тримесечие

С постепенното съживяване на крипто пазара през второто тримесечие значителен брой DeFi проекти ще отбележат масивен ръст на цените. Поглед към ценовата траектория на повечето от изброените токени показва очертаваща се възходяща крива, за която се смята, че е начало на продължително рали.

Заключение

Като се имат предвид пазарните сигнали и проучванията на тези токени, разгледани в тази статия, може да се очертава значителен бичи импулс за токените KangaMoon, Lido DAO, Theta Network, Ethena и Wormhole. Това ги поставя в нашия списък на най-добрите DeFi монети, в които да инвестирате сега за бъдещи печалби.

Междувременно KangaMoon показа изключителни бичи настроения от началото на предварителната си продажба, което според разработчиците може да превърне проекта в пазарен лидер.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 22:15 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространствотоВ постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.