НАЧАЛО Други

Крипто пазарната капитализация падна под 200 милиарда

ДЕК. 12, 2018 18:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто пазарната капитализация падна под 200 милиарда

За втори път тази година капитализацията на крипто пазара спадна под 200 млрд. долара, тъй като отделните монети не успяха да запазят предишните си върхове.

Биткойн се търгува под $ 6,300 в момент на писане на статията, на $ 6,297, според CoinMarketCap.


На 5-ти септември тя показва известно сцепление, когато се търгуваше около $ 7,300. Въпреки това, на 8-ми валутата отбеляза значителен спад в цената, падайки до малко над $ 6,200.

Навсякъде, цената на Етерум е под $ 200, $ 199 по време на писане на статията. Биткойн Kеш и Litecoin са съответно на $ 432 и $ 52. В доклад от MarketWatch, Рики Ли, главен изпълнителен директор на фирма за управление на крипто активи Altonomy, заяви:

Виждаме ново дъно на обема на пазара на алткойн тази година. Най-малките [криптовалути по пазарна стойност] са все още най-сигурното пространство и ние виждаме ротация от тях в Биткойн.

Въпреки това, според Роб Слуймър, технически специалист във Fundstrat Global Advisors, Биткойн тества критична подкрепа. Не само това, ако подкрепата рухне, може да наблюдаваме по-нататъшен спад в стойността. Той казва:

Пробив под $ 6,100 би означавал повторен тест и евентуален спад до $ 5,800, с потенциален риск до $ 5,000.

По време на писането на статията, общата пазарна капитализация е на стойност 195,5 млрд. долара. Това е необичайно предвид стойността от 830 милиарда долара, които видяхме в началото на януари.

И все пак, въпреки че пазарните цени са доста ниски, Тим Дрейпър, инвеститор в рисков капитал и Биткойн бик, вярва, че един Биткойн ще струва $ 250 000 до 2022 г. Не само това, но той е на мнение, че в следващите 15 години капитализацията на крипто пазара ще бъде 80 трилиона долара.

Фактор, който би могъл да повлияе на стойността на пазара, са продължаващите рехабилитационни искове, които жертвите на Биткойн обмена Mt. Gox подават, за да си възстановят изгубените пари. През август стартира онлайн система за нормални потребители, където могат да подадат исковете си. По-рано този месец подобна система бе отворена за корпоративни потребители.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света