НАЧАЛО Други

Крипто пазарът ще нарасне с 5,000% в следващите 10 години

ОКТ. 29, 2018 15:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто пазарът ще нарасне с 5,000% в следващите 10 години

Главният изпълнителен директор на световната финансова консултантска компания deVere Group заяви, че пазарът на криптовалути ще се увеличи с масивнитe 5,000% през следващите 10 години.

 


Найджъл Грийн също вярва, че "надмощието" на Биткойн спрямо останалите криптовалути ще продължи да спада през същия този период.


Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на финансовата консултантска компания deVere Group, смята, че знае какво предстой следващите 10 години за Биткойн, и в съответствие с предишните си забележки относно отрасъла, неговата перспектива е възходяща.

Според "International Investment" изпълнителната власт твърди, че цялата пазарна капитализация ще се покачи с 5,000% преди 2028 г. Той също така заяви, че темпът на растеж ще продължи да се увеличава.

Грийн говори за това, което Биткойн вече беше постигнал по отношение на разрушаването на света на финансите и бизнеса:

Биткойн е това, което стартира крипто революцията и промени начина, по който светът извършва сделки, прави бизнес и управлява активи, наред с други неща, завинаги. Всичко започна с Биткойн.

Макар да заобикаля да признае ролята на Биткойн във финансовата революция, която току-що е започнала, Грийн каза, че доминантността на криптовалута номер едно вероятно ще спадне през следващите 10 години. Причината за неговата перспектива е следната:

Това е така, защото масовото приемане на криптовалутите нараства, все повече и повече цифрови активи ще бъдат стартирани - от организации както в частния, така и в публичния сектор. Това ще увеличи конкуренцията за Биткойн и ще намали пазарния му дял. 

Главният изпълнителен директор също така смята, че Биткойн вероятно ще загуби пазарен дял поради по-напредналите технологии, които осигуряват ефективност, която Биткойн не може да постигне.

Макар че Грийн може да е прав, че Биткойн ще загуби част от "господството" си над пространството, изглежда малко вероятно друг проект да е в състояние да предложи това, което Биткойн предлага.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Как този инвеститор превърна $300,000 в $2,4 милиарда

Само ден след официалния си публичен листинг, Coinbase вече създаде история за успех в размер на няколко милиарда долара. Популярният частен инвеститор и основател на Initialized Capital, Гари Тан, ра...
АПР. 17, 2021 21:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света