НАЧАЛО Други

Крипто пазарът ще нарасне с 5,000% в следващите 10 години

ОКТ. 29, 2018 15:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто пазарът ще нарасне с 5,000% в следващите 10 години

Главният изпълнителен директор на световната финансова консултантска компания deVere Group заяви, че пазарът на криптовалути ще се увеличи с масивнитe 5,000% през следващите 10 години.


Найджъл Грийн също вярва, че "надмощието" на Биткойн спрямо останалите криптовалути ще продължи да спада през същия този период.


Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на финансовата консултантска компания deVere Group, смята, че знае какво предстой следващите 10 години за Биткойн, и в съответствие с предишните си забележки относно отрасъла, неговата перспектива е възходяща.

Според "International Investment" изпълнителната власт твърди, че цялата пазарна капитализация ще се покачи с 5,000% преди 2028 г. Той също така заяви, че темпът на растеж ще продължи да се увеличава.

Грийн говори за това, което Биткойн вече беше постигнал по отношение на разрушаването на света на финансите и бизнеса:

Биткойн е това, което стартира крипто революцията и промени начина, по който светът извършва сделки, прави бизнес и управлява активи, наред с други неща, завинаги. Всичко започна с Биткойн.

Макар да заобикаля да признае ролята на Биткойн във финансовата революция, която току-що е започнала, Грийн каза, че доминантността на криптовалута номер едно вероятно ще спадне през следващите 10 години. Причината за неговата перспектива е следната:

Това е така, защото масовото приемане на криптовалутите нараства, все повече и повече цифрови активи ще бъдат стартирани - от организации както в частния, така и в публичния сектор. Това ще увеличи конкуренцията за Биткойн и ще намали пазарния му дял. 

Главният изпълнителен директор също така смята, че Биткойн вероятно ще загуби пазарен дял поради по-напредналите технологии, които осигуряват ефективност, която Биткойн не може да постигне.

Макар че Грийн може да е прав, че Биткойн ще загуби част от "господството" си над пространството, изглежда малко вероятно друг проект да е в състояние да предложи това, което Биткойн предлага.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света