НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Крипто кит мести почти 1 милион Eтериум

ФЕВ. 26, 2019 16:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто кит мести почти 1 милион Eтериум

Крипто китът, който се предполагаше, че сам по себе си прехвърля средства от студените си портфейли, бе разкрит в действие, а сега крипто общността кипва от спекулации. Още по-интересно е, че въпросната криптовалута е Етериум.


Движението


Въпросната сделка се отнася до движението от около 988 888 ETH от неизвестен адрес към Binance. Движещите се токени струват около $134 милиона, нещо, което привлича много внимание, особено от крипто ентусиастите в Twitter.

Тъй като Whale Alert, Twitter профил, съобщава за това, различни потребители на социалната мрежа имат възможност да допринесат за темата. Досега изглежда, че различни хора имат собствено мнение по въпроса, като някои посочват прехода към дъмпинг трик, докато други го възприемат като просто още един нормален ход на борсата, въпреки че все още не е ясно защо са преместили средствата.


Цена на транзакцията


Огромният брой ETH токени, които се прехвърлят, могат да привлекат вниманието, но цената на транзакцията е нещото което наистина изумява хората. За транзакция на Етериум на обща стойност $28 милиона, разходите са само около 0,000273 ETH. Това е  около $0,04.

Всъщност, за да се премести толкова огромна сума пари, традиционната банка би наложила десетки, ако не и стотици хиляди долари, като такси за транзакции. Това е поредно доказателство за това колко пари може да спести човек, използвайки криптовалути.


Етериум хард форкове


Това движение на китове идва само няколко дни преди основната актуализация в мрежата на Етериум, насрочена за по-късно тази седмица. Екипът от разработчици планира да изпълни две подобрения - Constantinople хард форка и St.Petersburg актуализацията. Constantinople е предназначен да модернизира Етериум мрежата и да я направи по-скалируема, като промени икономическата политика и структурата на таксите.

От друга страна, St. Petersburg има за цел да се върне към предишна актуализация от тестовата мрежа.


В момента все още не е ясно дали големите трансфери на ETH имат нещо общо с предстоящия хард форк или сегашното оттегляне на пазара след добър уикенд за него.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Вече можете да направите резервация в над 2 милиона хотела с Shiba Inu (SHIB)

Congratulations to @Shibtoken for winning the token battle on #Travala.$SHIB is now listed as a payment method method on https://t.co/CL8FxBfPc0 to book over 3M travel products worldwideJoin the $AVA ...
ДЕК. 7, 2021 21:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

80 милиона XRP бяха прехвърлени в рамките на час

Поредица от големи транзакции с токени на Ripple се появиха в блокчейна преди възстановяването на крипто пазара. Общата стойност на прехвърлените средства е приблизително $76 милиона.Три транзакции се...
ДЕК. 7, 2021 20:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

3 вълнуващи проекта за метавселена, според Coin Bureau

Говорейки в скорошно видео в YouTube, домакинът на Coin Bureau "Guy" каза на последователите, че три проекта за метавселена са позиционирани да успеят и вероятно може да гарантират успешни дългосрочни...
ДЕК. 7, 2021 14:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум кит купува милиарди Shiba Inu (SHIB) токени

Портфейлът “Tsunade” получи 72,266,047,517.25 Shib Inu на стойност над $2.57 милиона от неизвестен Етериум адрес в събота, според уебсайта за наблюдение на китове WhaleStats.Огромният портфейл сега съ...
ДЕК. 7, 2021 12:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света