НАЧАЛО Други

Крипто карта и портфейл предлага безплатни абонаменти за Spotify и Netflix

МАР. 11, 2019 18:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто карта и портфейл предлага безплатни абонаменти за Spotify и Netflix

Платформа за плащания и криптовалути, предлагаща карта Visa, която може да се използва навсякъде, разкри редица кешбек предимства, предназначени да привлекат модерните потребители и често пътуващите.


Crypto.com казва, че сега предлага безплатни Netflix и Spotify абонаменти за притежателите на MCO Visa Card. Потребителите, които плащат за абонамента си с MCO Visa Card, могат да получат 100% отстъпка от цената на плана си. Toва е в зависимост от вида на картата, за която са се регистрирали.

Резултат с изображение за crypto.com

Платформата също предлага 10% отстъпка за резервациите на Expedia на клиентите с първите две нива на своята пет-степенна карта Visa, заедно с още 10% кешбек за резервациите на Airbnb за онези, които избират най-премиум варианта за карта.

Crypto.com казва, че картодържателите вече могат да получат и кешбек при всичките си покупки, вариращи от 1% до 5%, в зависимост от вида на картата.

Петте нива на картата са свързани с нивото на MCO токен, родната криптовалута на Crypto.com. Не трябва да се заделят средства за най-ниското ниво, но повече ползи се отключват, като се събират повече MCO токени.


Крис Марсалек, съосновател и главен изпълнителен директор на Crypto.com, каза:

MCO Visa вече предлага най-добрите условия за кешбек, от която и да е карта на пазара, както и бонуси, които съответстват на начина на живот на нашата общност. Получихме изключително положителни отзиви от нашите клиенти в Сингапур и с нетърпение очакваме да изпратим картите в САЩ, Европа и други ключови пазари. Продуктът е непреодолим, независимо дали сте сериозен крипто фанатик или някой, който просто научава за това.

Освен предплатената си карта, Crypto.com също се опитва да се позиционира като "най-доброто място за закупуване на крипто" - стартирайки своя Vortex Trading Engine миналия месец. Компанията твърди, че тази платформа има за цел да достави възможно най-ниските цени на криптовалутите на реалната цена - без такси или надценки - на всеки и в резултат на това твърди, че приложението му може да бъде по-ефективно от гледна точка на разходите, отколкото да се занимава с борси поотделно.

Като обяснява как е в състояние да постигне тези темпове, платформата се описва като институционален играч, който се ползва от „преференциални търговски условия с големи борси, което им позволява да прехвърлят 100% от всички спестявания на потребителите“.


Глобализация


Micro Visa картите на Crypto.com започват да се доставят на клиенти в Сингапур през октомври 2018 г. - а сега предплатеният продукт се насочва към САЩ.

Платформата твърди, че нейните метални карти не налагат годишни или месечни такси на своите клиенти, а всички те се възползват от неусвоените тегления на банкомати с месечен лимит.

Продуктът се допълва от приложение, което позволява на клиентите да купуват, продават и съхраняват множество криптовалути - и за да се гарантира, че редовните пътници могат да „харчат като местни“, междубанковите обменни курсове се предлагат за чуждестранни борси.

Според Crypto.com, това е еквивалент на получаването на „скоростта на Google“, когато търсите в интернет колко ще бъдат $100 в друга валута.


Crypto.com казва, че търсенето е било високо досега, с повече от 400, 000 изтегляния на приложението към днешна дата. Междувременно в целия свят са направени над 125 000 резервации на своята карта MCO Visa.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в размер от $69 милиарда проучва крипто пространството

Стюарт Симънс, директор на QIC и отговорник за валутите, твърди, че държавната компания няма да инвестира много от самото начало поради липсата на регулаторна яснота относно криптовалутите в Австралия...
ОКТ. 15, 2021 14:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wix ще приема крипто плащания чрез партньорство с BitPay

Wix вече ще започне да приема Биткойн и други криптовалути в своята платформа. Това вече ще позволи на търговците на Wix да приемат до 12 криптовалути, включително Биткойн Кеш, Dogecoin, XRP, Етериум,...
ОКТ. 15, 2021 11:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света