НАЧАЛО Крипто Крими

Крипто измамите и социалните медии

АВГ. 18, 2018 23:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто измамите и социалните медии

Социалните медии са повлияли нашето общество по толкова много начини.


Индустриите са се възползвали изключително много от социалните медии. Техните различни платформи дават възможност информацията да бъде споделена, разглеждана и консумирана в огромни количества по всяко време. Крипто и блокчейн индустрията обаче не се различава от другите индустрии, които могат да припишат част от техния успех на социалните медии.

Социалните медии и крипто заедно с блокчейн технологията е нещо положително в последни години. Социалните медии са изиграли жизненоважна роля, когато става въпрос за популярността и интегрирането на крипто в основните медии, което води до тяхното развитие.

Много мрежи в интернет са изцяло посветени на развитието на крипто. По този начин се споделят нови предложения, новини, идеи, дискусии, планове за ICO и цифрови монети, регулиране и много други.

Крипто и социалните медии са тясно свързани.


Влиянието на социалните медии вече се превърна в проблем за крипто света. Социалните медии вече позволяват крипто измами.

Макар измамите да съществуват от край време, честотата, с която се случват на пазара, чрез всевъзможни социални медийни платформи, е абсолютно извън контрол.

Facebook наскоро беше наводнен с фишинг измами и реклами, които доведоха до много оплаквания от страна на потребителите. Някои от тях предлагаха огромни печалби от търговията с двоични опции, например Cloud Trader и Bitcoin Code, докато други таргетираха средства в цифровия портфейл.

Платформата за социални медии дори беше съдена от един човек, за дейности, свързани с измама, с участието на неговия лик.

Неотдавнашно проучване на Twitter разкри, че има повече от 15,000 ботa, които се използват за крипто измами, като повечето са много трудни за откриване. Обикновено имитират профилите на високопоставени хора, използват изображения, за да подмамят потребителите.

Крипто рекламите и свързаните с тях дейности на различните социални медийни платформи са необходими, за да напредва пазара, но е важно да се следят и проучват методите на крипто измамниците, за да не могат да жънат успех.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Крипто Крими новини

Бивш директор на руската крипто борса Wex арестуван в Полша

Wex, който по-рано беше известен като BTC-e, беше добре позната борса "в тъмните среди" в първите дни на крипто индустрията. Твърди се, че там са били изпрани средства от множество високопрофилни крип...
СЕП. 19, 2021 13:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мениджър на крипто хедж фондове осъден на 7 години във федерален затвор

В изявление от 15-ти септември от Министерството на правосъдието на САЩ (DoJ) се съобщава, че окръжният съдия на САЩ Валери Капрони връчи на Син 90-месечна присъда за измама на инвеститорите в размер ...
СЕП. 16, 2021 15:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC предприема действия срещу компаниите на китайски милиардер

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) повдигна обвинение срещу три от компаниите на китайския милиардер Гуо Венги за първоначално предлагане на монети (ICO) и първоначално публично предлагане ...
СЕП. 15, 2021 08:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тази криптовалута се срина до $0 след хак на Avalanche

Zabu Finance разкри експлойта, като поиска помощ от Avalanche и популярните децентрализирани борси, хоствани от Avalanche, като Pangolin и Trader Joe:Портфейлът на екипът зад Zabu не е продал нит...
СЕП. 13, 2021 21:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света