НАЧАЛО Други

Крипто хедж фонд залага, че крипто ще изпревари фондовия пазар за десетилетие

ДЕК. 10, 2018 08:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто хедж фонд залага, че крипто ще изпревари фондовия пазар за десетилетие

Morgan Creek направи залог от 1 млн. долара, като приканва инвеститорите, които вярват, че крипто пазарът няма да надмине S & P 500, да заложат срещу новия пазар, според доклад на CNBC.


Компанията управлява фонд за индексите, наречен фонд за цифрови активи, в партньорство с Bitwise Asset Management.


Инвестиционният посредник нарича предизвикателството Buffett Bet 2.0, имитиращо решението на Уорън Бъфет за 2007 г. да заложи 1 млн. долара, че S & P 500 ще се справи по-добре от група хедж фондове. Бъфет спечели залога и дари средствата на благотворителност. Също така, Morgan Creek призова всеки инвеститор, който вярва, че S & P 500 ще донесе повече възвръщаемост от крипто инвестициите на Morgan Creek за период от 10 години.

Антъни Помплиано заяви, че всеки, който е от другата страна на залога, трябва да бъде някой, който вярва в индексния фонд или някой, който смята, че криптовалутите са надценени.

Това е комбинация от нашата перспектива не само за криптовалутите, но и за перспективите ни за публичните акции.

Помплиано подчерта последните загуби в базираната в Тексас Diamondback Energy и други фаворити на инвеститори като Facebook, които преживяха 24% загуба през годината.

Много хора биха могли да гледат на това и просто да помислят, че сме бичи за крипто - но трябва да погледнем към какъв актив ще се изправим срещу. Публичните акции също не са точно на най-високото си ниво.

Докато Помплиано и неговите партньори в Morgan Creek финансират залога си с лични средства, а не пари от бизнеса, партньорите все още не са намерили някой, който да заложи срещу тях.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света