НАЧАЛО Други

Крипто фондът на Pantera Capital отбелязва загуби от 40.8% от пускането си

ОКТ. 6, 2018 23:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто фондът на Pantera Capital отбелязва загуби от 40.8% от пускането си

Фондът "Цифрови активи" на Pantera Capital е спаднал в стойност откакто е започнал през декември 2017 г.


Доклад, който се появи на социалните медии, разкри, че инвестиционният посредник от САЩ е отричал 40,8% доходност на своите инвеститори досега. Цифрите допринасят за годишните загуби на фонда, които нараснаха до 72.7%. Комбинираният годишен темп на прираст на фонда (CAGR) също спадна с повече от 50% от старта.

Криптовалутната индустрия загуби повече от 70% от пазарната си граница от началото на тази година.

Голяма част от проектите за първоначално предлагане на монети (ICO) съобщават, че продават токенизираните си активи за фиат, което води до раздвижване на продажбите на пазара. Много хедж мениджъри, като фонда за цифрови активи, отдавна са се погрижили за резултатите от тези блокчейн проекти и са купили токени, за да извлекат максимални междинни печалби.


Пазарът на ICO обаче се е влошил тази година и направените инвестиции не са довели до значителна, ако някаква, полза.


В същото време критичният актив Bitcoin също не успя да сведе до минимум загубите си, като запази мечите си движения през цялата година. Доклад, публикуван през август от Autonomous Next,  фирма за финтех анализ, потвърди още, че мнозинството от хедж фондовете са претърпели поне 50% загуби в HY18.

Това включва Galaxy Digital LP на Майк Новограц, който съобщи за над 175 милиона долара загуби, както и Multicoin Capital, Polychain Capital, както и други. Общо девет фонда, включително Crowd Crypto Fund и Alpha Protocol, са решили да затворят, след като са се оказали неспособни да издържат на волатилността на крипто пазара.

"Новият капитал се забави, дори и за фонд с по-висок профил като нашия," каза Кайл Самани, съосновател на Multicoin Capital, базиран в Остин, Тексас.

Pantera Capital също гледа отвъд лошата си възвръщаемост, за да разнообрази активите си в проекти с максимален потенциал. Фирмата неотдавна участва в инвестиционен кръг, ръководен от TD Ameritrade за ErisX. Портфолиото на Pantera Capital вече може да се похвали със забележителни проекти, включващи 0x , Abra, Brave, Shapeshift и Ripple.. Портфолиото на Pantera Capital вече може да се похвали със забележителни проекти, включващи 0x , Abra, Brave, Shapeshift и Ripple.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Банка финансира NFT проект с близо $700 милиона

Sorare успяха да изградят платформа за фентъзи футбол, базирана на NFT, в която всяка дигитална карта е регистрирана като уникален токен в блокчейна на Етериум. Играчите могат да купуват и продават ка...
СЕП. 23, 2021 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света