НАЧАЛО Други

Крипто е неизбежното бъдеще на парите

СЕП. 30, 2018 21:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто е неизбежното бъдеще на парите

На Общото събрание на ООН министър-председателят на Република Малта Джоузеф Мускат заяви, че блокчейн технологията ще позволи на крипто да се превърне в неизбежното бъдеще на парите.

 Той заяви:

Аз страстно вярвам, че технологията революционизира и подобрява системите. Ето защо в Малта ние стартирахме като блокчейн остров. Като бяхме първата юрисдикция в света, която регулира тази нова технология, която преди това съществуваше в правен вакуум. Блокчейн прави криптовалутите неизбежното бъдеще на парите. Прозрачността помага за филтрирането на добрия бизнес от лошия бизнес. 

Министър-председателят Мускат подчерта, че признавайки потенциала на блокчейн, Малта открито е прегърнала крипто пазара и бизнеса в него, водейки световния крипто сектор с благоприятни регулации и практични политики.


От началото на 2018 г. Малта се фокусира върху изграждането на екосистема, която значително подобрява бизнеса на компаниите, свързани с крипто и блокчейн.


Binance, най-големият обмен за криптовалути в света с около 10 милиона потребители и тримесечна печалба от 200 милиона щатски долара, открито похвали усилията на Малта и направи решението да премести централата си в региона.

Чанпен Жао, любимият изпълнителен директор на Binance, по-известен на крипто общността като CZ, заяви през март, че компанията е посветена на инвестирането в Малта и нейния местен крипто пазар, за да подпомогне растежа на местната блокчейн индустрия.

"След като разгледахме законопроекта за предложението, сме убедени, че Малта ще бъде следващото място за иновативни блокчейн компании и център на блокчейн екосистемата в Европа. Binance се ангажира да отпусне нашата експертиза, за да помогне за създаването на здравословна регулаторна рамка, както и да предостави средства за други блокчейн стартъпове, за да се развие бранша в Малта ", каза CZ.

Малко след преместването на Binance в Малта, компанията Tron, друга компания, базирана в Пекин, която ръководи разработването на Tron блокчейн, разкрива намерението си да създаде офис в страната и да инвестира на местния крипто пазар.

В толкова кратък период от време амбициозният план на Малта да се превърне във водещ регион за крипто и блокчейн позволява на икономиката на страната бързо да се разрасне.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Биткойн ферма копае на полярния кръг

Градът може скоро да се прочуе с различен тип копаене - сега той е дом на първата Биткойн ферма в Арктика. BitCluster, руският собственик на съоръжението, вече планира разширяване след стартиране на о...
ЯНУ. 19, 2021 17:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Иронично: Откриха библейско съобщение в блок 666,666 на Биткойн

Но на 18-ти януари някой остави библейско послание в неговия блокчейн. "Не се оставяй да те побеждава злото; но ти побеждавай злото чрез доброто." от Римляни 12:21.Биткойн (и други блокчейни) позволяв...
ЯНУ. 20, 2021 15:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руска крипто борса затваря след загуба на повече от $3 милиона

"Нашата услуга е повредена сериозно по технически и финансов начин“, заявиха от Livecoin в събота. "Няма начин да продължим оперативния бизнес при тези условия, затова вземаме твърдо решение да затвор...
ЯНУ. 19, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекордни шортове на щатския долар

"Данните от CFTC отразяват най-големия обрат на седмична база спрямо долара от началото на август 2020 г., като нетният шорт на щатския долар достига най-високата си стойност (в доларово изражение) пр...
ЯНУ. 17, 2021 15:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света