НАЧАЛО Други

Крипто е неизбежното бъдеще на парите

СЕП. 30, 2018 21:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто е неизбежното бъдеще на парите

На Общото събрание на ООН министър-председателят на Република Малта Джоузеф Мускат заяви, че блокчейн технологията ще позволи на крипто да се превърне в неизбежното бъдеще на парите.

 Той заяви:

Аз страстно вярвам, че технологията революционизира и подобрява системите. Ето защо в Малта ние стартирахме като блокчейн остров. Като бяхме първата юрисдикция в света, която регулира тази нова технология, която преди това съществуваше в правен вакуум. Блокчейн прави криптовалутите неизбежното бъдеще на парите. Прозрачността помага за филтрирането на добрия бизнес от лошия бизнес. 

Министър-председателят Мускат подчерта, че признавайки потенциала на блокчейн, Малта открито е прегърнала крипто пазара и бизнеса в него, водейки световния крипто сектор с благоприятни регулации и практични политики.


От началото на 2018 г. Малта се фокусира върху изграждането на екосистема, която значително подобрява бизнеса на компаниите, свързани с крипто и блокчейн.


Binance, най-големият обмен за криптовалути в света с около 10 милиона потребители и тримесечна печалба от 200 милиона щатски долара, открито похвали усилията на Малта и направи решението да премести централата си в региона.

Чанпен Жао, любимият изпълнителен директор на Binance, по-известен на крипто общността като CZ, заяви през март, че компанията е посветена на инвестирането в Малта и нейния местен крипто пазар, за да подпомогне растежа на местната блокчейн индустрия.

"След като разгледахме законопроекта за предложението, сме убедени, че Малта ще бъде следващото място за иновативни блокчейн компании и център на блокчейн екосистемата в Европа. Binance се ангажира да отпусне нашата експертиза, за да помогне за създаването на здравословна регулаторна рамка, както и да предостави средства за други блокчейн стартъпове, за да се развие бранша в Малта ", каза CZ.

Малко след преместването на Binance в Малта, компанията Tron, друга компания, базирана в Пекин, която ръководи разработването на Tron блокчейн, разкрива намерението си да създаде офис в страната и да инвестира на местния крипто пазар.

В толкова кратък период от време амбициозният план на Малта да се превърне във водещ регион за крипто и блокчейн позволява на икономиката на страната бързо да се разрасне.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света