НАЧАЛО Други

Крипто е неизбежното бъдеще на парите

СЕП. 30, 2018 21:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто е неизбежното бъдеще на парите

На Общото събрание на ООН министър-председателят на Република Малта Джоузеф Мускат заяви, че блокчейн технологията ще позволи на крипто да се превърне в неизбежното бъдеще на парите.Той заяви:

Аз страстно вярвам, че технологията революционизира и подобрява системите. Ето защо в Малта ние стартирахме като блокчейн остров. Като бяхме първата юрисдикция в света, която регулира тази нова технология, която преди това съществуваше в правен вакуум. Блокчейн прави криптовалутите неизбежното бъдеще на парите. Прозрачността помага за филтрирането на добрия бизнес от лошия бизнес. 

Министър-председателят Мускат подчерта, че признавайки потенциала на блокчейн, Малта открито е прегърнала крипто пазара и бизнеса в него, водейки световния крипто сектор с благоприятни регулации и практични политики.


От началото на 2018 г. Малта се фокусира върху изграждането на екосистема, която значително подобрява бизнеса на компаниите, свързани с крипто и блокчейн.


Binance, най-големият обмен за криптовалути в света с около 10 милиона потребители и тримесечна печалба от 200 милиона щатски долара, открито похвали усилията на Малта и направи решението да премести централата си в региона.

Чанпен Жао, любимият изпълнителен директор на Binance, по-известен на крипто общността като CZ, заяви през март, че компанията е посветена на инвестирането в Малта и нейния местен крипто пазар, за да подпомогне растежа на местната блокчейн индустрия.

"След като разгледахме законопроекта за предложението, сме убедени, че Малта ще бъде следващото място за иновативни блокчейн компании и център на блокчейн екосистемата в Европа. Binance се ангажира да отпусне нашата експертиза, за да помогне за създаването на здравословна регулаторна рамка, както и да предостави средства за други блокчейн стартъпове, за да се развие бранша в Малта ", каза CZ.

Малко след преместването на Binance в Малта, компанията Tron, друга компания, базирана в Пекин, която ръководи разработването на Tron блокчейн, разкрива намерението си да създаде офис в страната и да инвестира на местния крипто пазар.

В толкова кратък период от време амбициозният план на Малта да се превърне във водещ регион за крипто и блокчейн позволява на икономиката на страната бързо да се разрасне.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света