НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто цените се сриват, но тези нови криптовалути могат да устоят на мечия пазар през септември

септември 11, 2023 18:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто цените се сриват, но тези нови криптовалути могат да устоят на мечия пазар през септември

Септември като цяло е лош месец за Биткойн, който от зората на своето съществуване не се представя добре в този период.

От последните над 10 години само два случая е имало ръст на $BTC, което със сигурност създава условия на мечи пазар.

Ако Биткойн се представя зле, то какъв е шансът за целия сектор да се представя зле? Точно така, познахте – много голям.

В тази статия ще ви покажем защо септември месец не е добър за инвестиция в листнати токени, като ще покажем и две алтернативи, които няма да бъдат засегнати от мечия пазар – Wall Street Memes и Bitcoin BSC.

“Септемврийският срив” в цифри

Разбира се, за да добиете по-добра представа за това как се представят криптовалутите през септември, ще трябва да прегледаме пазара и да направим своите изводи.

Започваме със Solana (SOL) – първият голям губещ е надолу само за последната седмица с над 8%. Според последните новини, фалирата вече крипто борса FTX може да ликвидира над $628 милиона в $SOL, което може да срине криптовалутата.

Друг губещ е Cardano – макар да се търгува с 9% повишен обем на дневна база, то това далеч не значи, че позициите са лонг. Гледайки графиката, не се вижда начин как токенът ще оправдае високите очаквания към себе си, като само на месечна база е над 16.7% назад.

Етериум се застопори над около $1,600, като в последния месец не се представя на обичайното ниво. На месечна база е с 12.69% назад, което е индикатор за мечи пазар.

Ще завършим нашия анализ на текущия пазар с лидера Биткойн. Той продължава да се бори със силната съпротива на $30,000, като последните неуспешни опити да пробие го “задушиха” и той гравитира около $25,000 – $26,000, като според месечния анализ е с 12.24% по-надолу от август.

Всичко това навява на мисълта, че може би не е удачно време да се инвестира в масовите токени. Но тогава какви са опциите? Предварителни продажби. 

Защо да инвестирате в предварителни продажби през септември?

Инвестирането в предварителни продажби през септември може да бъде стратегически умен ход. Ето няколко причини за това:

  1. Цената е заключена: При предварителните продажби цената на активите обикновено е фиксирана. Това означава, че нямате да се притеснявате за възможни ценови спадове или волатилност, които често се наблюдават на пазарите през септември.
  2. Голям потенциал за развитие: Тъй като сте сред първите инвеститори, имате шанса да се възползвате от високия потенциал за развитие на продукта или услугата. Ако компанията успее, вашата инвестиция може значително да се покачи.
  3. Шанс да бъдете част от нещо ново: Големият хайп около криптовалутите получи финансово отражение в ранните инвеститори. Биткойн, Етериум и Solana обаче далеч не са нови – големите печалби вече бяха капитализирани.

Wall Street Memes и Bitcoin BSC могат да бъдат идеалният избор за всеки, който тепърва стартира.

Wall Street Memes

Wall Street Memes се очертава като една от най-вълнуващите криптовалути на момента. Със събрани над $25 милиона още преди официалното си листване, проектът привлича огромно внимание. Освен финансовата подкрепа, общността около $WSM е силна и активна – феновете в X (Twitter) вече са над 270,000, а меметата, свързани с този проект, редовно събират хиляди импресии.

Едно от най-обещаващите развития около $WSM е информацията за предстоящи борсови листвания на първокласни борси (Tier-1). Това може да значи, че токенът скоро ще бъде достъпен за търговия на големите крипто борси, което ще му осигури още по-голяма популярност и ликвидност.

Всичко това, съчетано със забавлението и креативността, които $WSM предлага, прави този проект не просто още един “шиткойн”, а криптовалута с истински потенциал. В духа на забавлението, проектът предоставя не само инвестиционна възможност, но и платформа за общуване и развлечение.

Bitcoin BSC

Bitcoin BSC имаше изключително успешен уикенд, събирайки близо $800,000 в рамките на само 3-4 дни и преминавайки ключовата граница от $1 милион. С начална цена от $0.99 на токен, проектът предоставя на инвеститорите си уникална възможност за навлизане на пазара през септември. Отделно от това, стейкинг възможностите са още един голям магнит за инвеститорите, като предлагат годишни доходности от над 500% APY.

Комбинацията от стейкинг награди, малко предлагане – максимум 6.125 милиона токена, и почти 70% отделени за стейкинг пула,  прави Bitcoin BSC атрактивен за широка аудитория, от начинаещи до опитни крипто ентусиасти. 

Не на последно място – Bitcoin BSC използва Binance Smart Chain (откъдето идва и името), която се слави с много ниски транзакционни такси, както и голяма скорост при изпълнението. Всички тези фактори правят Bitcoin BSC не просто силен играч на пазара, а реална алтернава на Биткойн, която може да получи голямо признание в следващите дни и седмици.

Заключение

Септември не е най-силният пазар за крипто сектора, но това далеч не значи, че сте лишени от възможности за инвестиция. Wall Street Memes и Bitcoin BSC са страхотни опции, които предоставят на инвеститорите разнообразие.

Искате да инвестирате в меме криптовалута с голяма общност? Страхотно, $WSM е точното решение! Ако пък за вас меме монетите нямат реална стойност и бихте предпочели “по-сериозните” блокчейн проекти, то Bitcoin BSC може да ви предложи оптимално решение.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.