НАЧАЛО Други

Крипто борсата Circle назначава бивш служител от Homeland Security

СЕП. 7, 2018 12:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто борсата Circle назначава бивш служител от Homeland Security

Circle Internet Financial приветства нов главен юрист консултант, Гъс Колдебея, в старшия лидерски екип на компанията след четиригодишен стаж в Министерството на Вътрешната Сигурност (Department of Homeland Security - DHS), където той стана генералния съветник на организацията.

Обявявайки новото назначение в блогове на 6-ти септември, Circle заяви, че Колдебея ще отговаря за всички правни, спазване на законодателството, регулаторните и правителствените въпроси.


Тъй като компанията концентрира усилията си върху мащабируемостта, съветите на Колдабея се очаква да помогнат на Circle да се ориентира в правните усложнения, свързани с регулаторната среда около крипто финансите.


Голяма репутация


Компанията се наклони към силната си мрежа в правителствените кръгове като ключов актив, като заяви, че смята, че нейната визия за нов глобален икономически ред може да се осъществи само в партньорство с правителствата и развитието на закона.

В ролята си на генерален защитник в DHS, Колдебея ръководеше повече от 1700 адвокати в хода на няколко сложни, високорискови правни ситуации. Той също така носи десетилетия опит в частната правна практика в области като правителствено регулиране и правоприлагане, корпоративен технологичен риск, съдебни спорове и корпоративно управление.

Извадка от блога на обявлението гласи:
Гъс е много уважаван от бившите му колеги като практичен и предприемчив лидер. Той носи рядка комбинация от интензивна интелигентност, интензивна цялост, непристъпно спокойствие и истинска и приятна диспозиция. Ръководството на Гъс ще бъде от решаващо значение в нашата мисия да работим със законодатели и регулаторни органи по целия свят, за да насърчаваме интелигентните правни рамки, които насърчават растежа на Internet of Value, докато работим неуморно с правителствени партньори, за да осуетим лошите играчи, които се възползват от свободите, създадени от технически иновации или подкопаване на доверието в нашата финансова система.

Колдебея ще ръководи високопоставен екип от наскоро назначени в Circle, включително Робърт Бенч, бивш лидер в Santander, PwC и американското министерство на финансите Карла Каривеу, 18-годишен ветеран от SEC и FINRA и Чарлз Хенан, бивш адвокат на ценни книжа и стоки в Swiss Re и Citigroup.

Други скорошни допълнения към екипа на Circle включват Блеър Халидей, бивш служител в ICE и PaySafe и Лиса ЛоГерфо, който се присъединява към екипа като старши юрист консултант.


През юли бе съобщено, че компанията, подкрепяна от Goldman Sachs, е наела Бенедикт Нолънс, бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs, като нов шеф на глобалните регулаторни въпроси и ръководител на операциите в Европа и Азия, като компанията се разширява в глобална търговия с крипто ценни книжа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск струва 861 милиарда Dogecoin (DOGE)

Докато Илон Мъск се надява тези пари да са достатъчни, за да стигнем до Марс, някои от DOGE общността мечтаят меме криптовалутата да стане валутата на червената планета в бъдеще.Илон Мъск е на стойнос...
ОКТ. 16, 2021 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Steam забраняват блокчейн игрите и NFT

Steam, популярна услуга за дигитално разпространение на видеоигри, управлявана от Valve, се насочи към това да изчисти всички игри, които включват незаменими токени (NFT) или криптовалути, съобщава NM...
ОКТ. 16, 2021 21:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света