НАЧАЛО Други

Крипто борсата Circle назначава бивш служител от Homeland Security

СЕП. 7, 2018 12:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто борсата Circle назначава бивш служител от Homeland Security

Circle Internet Financial приветства нов главен юрист консултант, Гъс Колдебея, в старшия лидерски екип на компанията след четиригодишен стаж в Министерството на Вътрешната Сигурност (Department of Homeland Security - DHS), където той стана генералния съветник на организацията.

 

Обявявайки новото назначение в блогове на 6-ти септември, Circle заяви, че Колдебея ще отговаря за всички правни, спазване на законодателството, регулаторните и правителствените въпроси.


Тъй като компанията концентрира усилията си върху мащабируемостта, съветите на Колдабея се очаква да помогнат на Circle да се ориентира в правните усложнения, свързани с регулаторната среда около крипто финансите.


Голяма репутация


Компанията се наклони към силната си мрежа в правителствените кръгове като ключов актив, като заяви, че смята, че нейната визия за нов глобален икономически ред може да се осъществи само в партньорство с правителствата и развитието на закона.

В ролята си на генерален защитник в DHS, Колдебея ръководеше повече от 1700 адвокати в хода на няколко сложни, високорискови правни ситуации. Той също така носи десетилетия опит в частната правна практика в области като правителствено регулиране и правоприлагане, корпоративен технологичен риск, съдебни спорове и корпоративно управление.

Извадка от блога на обявлението гласи:
Гъс е много уважаван от бившите му колеги като практичен и предприемчив лидер. Той носи рядка комбинация от интензивна интелигентност, интензивна цялост, непристъпно спокойствие и истинска и приятна диспозиция. Ръководството на Гъс ще бъде от решаващо значение в нашата мисия да работим със законодатели и регулаторни органи по целия свят, за да насърчаваме интелигентните правни рамки, които насърчават растежа на Internet of Value, докато работим неуморно с правителствени партньори, за да осуетим лошите играчи, които се възползват от свободите, създадени от технически иновации или подкопаване на доверието в нашата финансова система.

Колдебея ще ръководи високопоставен екип от наскоро назначени в Circle, включително Робърт Бенч, бивш лидер в Santander, PwC и американското министерство на финансите Карла Каривеу, 18-годишен ветеран от SEC и FINRA и Чарлз Хенан, бивш адвокат на ценни книжа и стоки в Swiss Re и Citigroup.

Други скорошни допълнения към екипа на Circle включват Блеър Халидей, бивш служител в ICE и PaySafe и Лиса ЛоГерфо, който се присъединява към екипа като старши юрист консултант.


През юли бе съобщено, че компанията, подкрепяна от Goldman Sachs, е наела Бенедикт Нолънс, бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs, като нов шеф на глобалните регулаторни въпроси и ръководител на операциите в Европа и Азия, като компанията се разширява в глобална търговия с крипто ценни книжа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com с регулаторно одобрение от Малта

Според съобщение от 24-ти ноември Органът за финансови услуги на Малта, или MFSA, е дал принципно одобрение на Crypto.com за два финансови лиценза: 'Лиценз за Финансова Институция' и 'Лиценз за Виртуа...
НОЕ. 28, 2020 23:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето колко Биткойн са изкопали Bitfarms през третото тримесечие

От юли до септември Bitfarms добиват 535 BTC при $7500 за монета. За сравнение, компанията е добила 815 BTC през второто тримесечие при средна цна от $5075.Вината е на халвингаКомпанията също завърши ...
НОЕ. 27, 2020 23:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сатоши Накамото предполагаемо е създал Биткойн в Лондон

Няколко фактора сочат, че псевдонимният създател на Биткойн е действал от столицата на Обединеното кралство. Това се базира на стила на писане на Накамото, модела на дейност и съдържанието на генезисн...
НОЕ. 27, 2020 14:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Търговският обем на Binance поставя нови рекорди

Биткойн е в рамките на $1,000 от най-високата си цена от $19,891, отчетена през декември 2017 г., търговията на крипто борсата Binance също достига нови висоти, с обем от над 37 милиарда долара през п...
НОЕ. 25, 2020 16:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света