НАЧАЛО Други

Крипто борсата Circle назначава бивш служител от Homeland Security

СЕП. 7, 2018 12:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто борсата Circle назначава бивш служител от Homeland Security

Circle Internet Financial приветства нов главен юрист консултант, Гъс Колдебея, в старшия лидерски екип на компанията след четиригодишен стаж в Министерството на Вътрешната Сигурност (Department of Homeland Security - DHS), където той стана генералния съветник на организацията.

Обявявайки новото назначение в блогове на 6-ти септември, Circle заяви, че Колдебея ще отговаря за всички правни, спазване на законодателството, регулаторните и правителствените въпроси.


Тъй като компанията концентрира усилията си върху мащабируемостта, съветите на Колдабея се очаква да помогнат на Circle да се ориентира в правните усложнения, свързани с регулаторната среда около крипто финансите.


Голяма репутация


Компанията се наклони към силната си мрежа в правителствените кръгове като ключов актив, като заяви, че смята, че нейната визия за нов глобален икономически ред може да се осъществи само в партньорство с правителствата и развитието на закона.

В ролята си на генерален защитник в DHS, Колдебея ръководеше повече от 1700 адвокати в хода на няколко сложни, високорискови правни ситуации. Той също така носи десетилетия опит в частната правна практика в области като правителствено регулиране и правоприлагане, корпоративен технологичен риск, съдебни спорове и корпоративно управление.

Извадка от блога на обявлението гласи:
Гъс е много уважаван от бившите му колеги като практичен и предприемчив лидер. Той носи рядка комбинация от интензивна интелигентност, интензивна цялост, непристъпно спокойствие и истинска и приятна диспозиция. Ръководството на Гъс ще бъде от решаващо значение в нашата мисия да работим със законодатели и регулаторни органи по целия свят, за да насърчаваме интелигентните правни рамки, които насърчават растежа на Internet of Value, докато работим неуморно с правителствени партньори, за да осуетим лошите играчи, които се възползват от свободите, създадени от технически иновации или подкопаване на доверието в нашата финансова система.

Колдебея ще ръководи високопоставен екип от наскоро назначени в Circle, включително Робърт Бенч, бивш лидер в Santander, PwC и американското министерство на финансите Карла Каривеу, 18-годишен ветеран от SEC и FINRA и Чарлз Хенан, бивш адвокат на ценни книжа и стоки в Swiss Re и Citigroup.

Други скорошни допълнения към екипа на Circle включват Блеър Халидей, бивш служител в ICE и PaySafe и Лиса ЛоГерфо, който се присъединява към екипа като старши юрист консултант.


През юли бе съобщено, че компанията, подкрепяна от Goldman Sachs, е наела Бенедикт Нолънс, бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs, като нов шеф на глобалните регулаторни въпроси и ръководител на операциите в Европа и Азия, като компанията се разширява в глобална търговия с крипто ценни книжа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света