НАЧАЛО Други

Крипто банката Galaxy Digital са загубили $134 милиона за първата четвърт на 2018 г.

ЮЛИ. 27, 2018 11:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто банката Galaxy Digital са загубили $134 милиона за първата четвърт на 2018 г.

Крипто инвестиционната банка Galaxy Digital са загубили 134 милиона долара през първата четвърт на 2018 г., до голяма степен поради спада в цените на криптовалути, съобщи компанията в отчет за печалбата в сряда.


Galaxy Digital, председателствана от милиардера инвеститор Майкъл Новограц, заявиха, че са видели "нетна нереализирана загуба" от 85,5 млн. Долара от цифрови активи и още 24 млн. долара загуба от инвестиции, възлизащи общо на 109,6 млн. долара в първия си четиримесечен отчет за приходите. Фирмата също така е изразходвала 11 млн. Долара за оперативни разходи и е загубила доход от 13,5 млн. долара, което е довело до загуба на приблизително 134 млн. Долара през първото четиримесечиее, според доклада.

Компанията съобщи резултатите едва от 1-ви януари до 31-ви март и все още не е разкрила какво представлява второто ѝ четиримесечие.

Докладът потвърди плана на Новограц да завърши сливането с канадските компании First Coin Capital Corp. и Bradmer Pharmaceuticals Inc. Galaxy Digital също все още е в процес на публикуване на акциите си на канадска фондова борса, предаде Bloomberg.

Регулаторите излязоха с допълнителни искания за сливането, което доведе до забавяне на вписването на акциите му, пише Bloomberg.

Въпреки закъснението, Новограц заяви в изявление, че е "горд" за напредъка на Galaxy Digital, направен досега през 2018 г.

Той добави:

Ние сме събрали екип от световна класа с дълбоки институционални познания и експертиза и също така направихме значителни стъпки в изравняването на четирите основни бизнес линии. Имам пълна увереност в способността на екипа ни да продължи да стимулира растежа и вярвам, че компанията е стратегически позиционирана, за да помогне да институционализира по-нататък бизнеса с цифрови технологии и технологиите на блокчейн.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Банка финансира NFT проект с близо $700 милиона

Sorare успяха да изградят платформа за фентъзи футбол, базирана на NFT, в която всяка дигитална карта е регистрирана като уникален токен в блокчейна на Етериум. Играчите могат да купуват и продават ка...
СЕП. 23, 2021 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света