НАЧАЛО Други

Крипто банката Silvergate ще проведе IPO за $ 50 милиона

НОЕ. 22, 2018 14:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто банката Silvergate ще проведе IPO за $ 50 милиона

Калифорнийската финансова институция Silvergate Capital, компанията-майка на Silvergate Bank, се готви да стане публично дружество.

Първичното публично предлагане трябва да набере 50 милиона долара, според документи, подадени в Комисията за ценни книжа и борси в САЩ.


Банката е кандидатствала в Нюйоркската фондова борса под деноминацията "SI". Компанията възнамерява да използва приходите си, за да финансира органичния си растеж и за общи корпоративни цели, включително изплащане на дългосрочен дълг, бъдещи придобивания и други инициативи за растеж.

Silvergate Bank е най-известна с отношението си към обмените на криптовалути и крипто компании. Те често биват отблъснати от традиционните институции във връзка с опасения за изпиране на пари и регулаторната несигурност, свързана с обслужването на такива предприятия.

През последните години банката е нараснала, като се е занимавала с клиенти като Paxos, Gemini и Kraken. След като подписа първия си подобен клиент през 2014 г., Digital Cur ren cy Group, компанията е генерирала приблизително 1,7 млрд. долара от сектора.

Компанията работи с около 483 утвърдени и нови потребители на цифрови валута към 30-ти септември. Фокусът на Silvergate се е отдалечил от този на традиционния заемодател в предоставянето на безлихвени депозити за бизнеси, работещи с цифрови валути.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света